Prije nego li se prepustite ljetnom opuštaju na moru, pružite svojoj kosi, koži i noktima njegu koju zaslužuju. Konačno je došao period godišnjih odmora, što u ove vruće ljetne dane podrazumijeva odlazak na more. I dok su zasluženo odmaranje, izležavanje na plaži i kupanje u moru apsolutni prioritet, ne treba zaboraviti na pravilnu njegu kose, prijeko potrebnu upravo zbog izlaganja ... Read More »
Zdravlje
Za sedmi rođendan Sushi Bar Evergreen dodatno je obogatio svoju ponudu specijalitetima azijske kuhinje
EVERGREEN, JEDAN OD PIONIRA SUSHI SCENE U ZAGREBU, SLAVI SEDAM GODINA POSTOJANJA Za sedmi rođendan popularni restoran dodatno je obogatio svoju ponudu specijalitetima azijske kuhinje Unazad nekoliko godina, ponuda azijske kuhinje u Zagrebu doživljava procvat. Posebice prednjači japanska gastronomija i njezin apsolutni prvak – sushi. Iako se prije samo desetak godina sushi doimao egzotičnim i nepoznatim, Zagrepčani su ubrzo prigrlili ... Read More »
Alergija na sunce
Alergija na sunce je izraz koji se često koristi za opisivanje brojnih stanja u kojima se pojavljuje crveni osip koji svrbi na koži koja je bila izložena sunčevoj svjetlosti. Najčešći oblik alergije na sunce je polimorfna svjetlosna erupcija, također poznata kao trovanje suncem. Neki ljudi imaju nasljednu vrstu alergije na sunce. Drugi razviju znakove i simptome samo kada ih potakne ... Read More »
Što je crni ribiz?
Crni ribiz (Ribes nigrum) je drvenasti grm koji potječe iz Europe i Azije i uveden u Ameriku još 1800-ih. Ova biljka je dio obitelji ogrozd i dolazi u mnogo različitih varijanti. Ove bobice rastu na grmlju tijekom ljeta i mogu se brati i koristiti za kuhanje, piće i biljne lijekove.Crni ribiz raste i postaje grm srednje veličine, veličine samo oko ... Read More »
Frizerski salon Avantgard u Ivanić -Gradu
Vrijeme je za Cocochoco botox tretman! Posjetili smo Frizerski salon Avantgard u Ivanić -Gradu na adresi Pokupska 1A https://www.facebook.com/avantgard.sandra ,vlasnice Sandre Miksa Crnogaj i potražili savijet i novitete : Ljeto se bliži, a vaša je kosa beživotna i suha? Jako je tanka i muku mučite jer se stalno petlja? Svakog ljeta vam je nakon godišnjeg odmora u još gorem stanju? ... Read More »
VRATITE SVOJU SNAGU UZ MOĆNE CRIJEVNE BAKTERIJE
OMNi BiOTiC® POWER razvijen je za djelovanje na disfunkciju crijevne barijere koja se opaža kod ljudi opterećenih sportskim, poslovnim i školskim obvezama Naša svakodnevica postala je pravi triatlon s obzirom na napore koje život stavlja pred nas. Neumorno trčimo prema ciljevima koje smo si zadali, plivamo u moru obaveza, preskačemo prepreke i veslamo kroz pretrpani dan. No, pritom često zaboravljamo na svoje ... Read More »
Kreme za tijelo tijekom ljeta? O da! Evo zašto ih trebate koristiti
Kreme za njegu tijela trebale bi biti rutina u svakodnevnom životu. Našu kožu potrebno jesvakodnevno hraniti i njegovati bogatim i hranjivim sastojcima. Kožu na taj način hranimo, štitimo odisušivanja ali i od svih vanjskih utjecaja. Osim za njegu kože, mnoge veseli i kada krema ostavlja finibaršunasti miris na tijelu. U ljetnim mjesecima također je važno da njegujemo svoju kožu, a ... Read More »
Uvod u shizofreniju
Shizofrenija je ozbiljna mentalna bolest koja utječe na čovjekov cijeli pogled na život. Doktorica Barbara Cornblatt, direktorica preventivnog programa RAP, napravila je listu uzoraka ponašanja kojima biste lakše mogli doći do zaključka pokazuje li vaše dijete ili draga osoba rane znakove upravo ove bolesti: povlači se od prijatelja i obitelji radije provodi vrijeme sama nagli pad ocjena u školi ili ... Read More »
Životinje kao lijek
Volim pse i oduvijek sam ih voljela. Kao dijete nisam ga smjela imati, pa kad sam postala punoljetna, prvo što sam učinila bilo je da sam nabavila svog psa. Tijekom godina osjetila sam najistinitiju, najčistiju ljubav, koju mi je bezuvjetno dao moj pas. Jedan od mojih najvećih učitelja bio je sada već pokojni pas. Bio je uz mene kroz vrlo ... Read More »
Musaka sa krumpirima
Evo prijedlog za ručak.Mi smo isprobali ,probajte i vi 🙂 Stavite mljeveno meso na vruće ulje u veliku tavu ,na kojem ste netom prije izdinstali luk,pojačajte štednjak na srednje jaku vatru 10 minuta, miješajući drvenom kuhačom da se meso razbije..Možete dodati uz luk prije mesa i ove začine ( češnjak, origano, mentu, lovor i cimet)ako volite.Dobro posolite i popaprite. Dodajte ... Read More »