Srijeda , 18 svibanj 2022
Savjet:

Ljubimci

Osječki taxi Pet Friendly

Osječki taxi predstavlja novo doba taxija u Osijeku! Brzina. Pouzdanost. Profesionalnost. Vrijeme je da upoznate gospodara gradskih ulica! 031 200 200 https://www.facebook.com/osjeckitaxi Šetnjom internetom naletjeli smo na hvalevrijednu radinost s čije stranice prenosimo blog : Prijevoz kućnih ljubimaca Kao veliki ljubitelji životinja uslugu prijevoza kućnih ljubimaca nudimo od prvog dana. Svi mi koji imamo ljubimce susrećemo se s potrebom prijevoza. ... Read More »

Rocky hotel za pse u Zagrebu

Suprug i ja smo na Jarunu u našoj novoj obiteljskoj kući cijeli donji kat prekrasno uredili za vrtić i salon za pse. Sa obzirom da nudimo i opciju spavanja imamo i kako bi se reklo hotelski smještaj. Sve je vrhunski sa puno ljubavi i znanja prilagođeno da svakom psu bude zabavno, ugodno i da bude sretan i zadovoljan. Orijentirani smo ... Read More »

Salon za pse Frenkie Sjenjak Osijek

Mi smo salon za uređivanje pasa koji se nalazi na Sjenjaku u Osijeku. Salon za pse Frenkie vam nudi profesionalnu uslugu uređivanja pasa. Nudimo okruženje bez stresa vašim psima. Vrlo je važno da se psi osjećaju sigurno i ugodno. Zato su naš Salon i usluga dizajnirani kako bi se vi i vaš pas osjećali najbolje. Svaki pas treba individualni pristup ... Read More »

Novi modni brend za kućne ljubimce Sweet Clothes 4 Dogs

Dizajnerica Alma Zolotić iz Rijeke kreira odjeću za kućne ljubimce. Alma otkriva kako je počela njezina nova modna priča. – Bavim se oslikavanjem  majica, radim odjeću za djecu i odrasle, no u jednom trenutku dogodila se nova ljubav. Veliki sam ljubitelj  životinja. Imam pet pasa i tri  mace. Oni su dio moje obitelji. Većinom su to mačke i psi koje ... Read More »

Ime za jednog psa

On je šaren, umiljat i dobar.Najbolji prijatelj mu je Fredi, prijatelji su od malih nogu.On je – kralj. Upoznali smo se dok je bio bebica i sa svojim sestrama i braćom čekao kad će posluženje u milk- baru. Nakon posluženja, čim bi mama Gloria izašla iz košare,on bi se odvojio na stranu i promatrao kako se ostala ekipa igra. -On je kao ... Read More »

Udruga Livada – Osijek / Sjenjak

Da ljubav prema kućnim ljubimcima nema cijenu dokaz su građani Osječkog naselja Sjenak. Po čemu je poznat Sjenjak ? Kada uđete u taj kvart ostanete obasjani ljepotom zelenila, mirnoćom, zonom za pješake, dječjim vrtićima, školom, robnom kućom, poštom, kioskom… slobodno možemo reći – “mali grad “smješten u jedan kvart. Uz glasne krikove dječjeg veselja i igre po zelenim površinama smjestio ... Read More »

Kreću kontrole: Jeste li mikročipirali svoje pse?

– Do 30. lipnja 2018. lokalne zajednice trebaju provjeriti jesu li svi psi na njihovu području mikročipirani S novim Zakonom o zaštiti životinja, između ostalih, nastupila je na snagu i obaveza izvršenja kontrole mikročipiranja pasa, odnosno sve lokalne zajednice dužne su do 30. lipnja 2018. godine osigurati nadzor provedbe obaveznog mikročipiranja pasa. Udruga Prijatelji životinja obavijestila je sve gradove i ... Read More »

Što zapravo znači imati psa?

Smijat ćete se ako ga još nemate ili niste nikad imali, ali – imati psa znači upoznati bezuvjetnu ljubav i potpuno nov način života. Zašto? Evo mog primjera: Ovo je moja Pika. Rođena 9.3. 2006. godine u Jasci, u moj je život nespretno ušetala dva mjeseca kasnije, dva dana nakon mog sedamnaestog rođendana. (Nema potrebe računati koliko ja sad imam ... Read More »

Učinite kupanje psa zabavnim i lakim

Ako Vam pas ne voli vrijeme kupanja, vjerojatno ni Vama nije ugodno. Ključ za mirno i sretno kupanje leži upravo u strategiji. 1. Odvedite psa u dugu šetnju prije kupke Mnogi psi vole opuštanje nakon vježbanja ili napora, pa iskoristite prirodne instinkte u svoju korist. Uvalite ga u toplu kupku i također obratite pažnju na izmorenost psa, sigurno se neće ... Read More »

Pikini dnevnici – dan drugi

Ležim u krevetu, a kraj mene leži ONA. Bila je tako divna, glatka, slankasta, ali čvrsta i obla, najljepša kost ikad. Taman kad sam je dovoljno oblizala i krenula je gricnuti, naglo me probudio vrisak. Pogledala sam oko sebe, vani je bio mrak a čupava glava moje gazdarice bila je okrenuta prema meni. Nije mi bilo jasno što se dešava, ... Read More »

Scroll To Top