Četvrtak , 23 ožujak 2023
Savjet:

Rekreacija

Vježbama disanja protiv stresa

Postoje dokazi da tjeskoba (anksioznost), napadi panike, stalna ili pretjerana zabrinutost, nemogućnost opuštenosti – kao simptomi posljedica prekomjernog stresa, imaju veze s nepravilnim, uglavnom plitkim disanjem. Disanje se može unaprijediti jogom i sličnim tehnikama, na specijaliziranim tečajevima te u nekim specijaliziranim bolničkim odjelima za plućne bolesti. Jedan od uzroka plitkog disanja je i pogrbljeno držanje – dijafragma je pritisnuta, pluća ... Read More »

Na Highlander Velebit pristižu sudionici iz više od 20 zemalja svijeta

HIGHLANDER VELEBIT KAO TURISTIČKI BENEFIT LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE: PROMOVIRA PRIRODNE LJEPOTE HRVATSKE U SVIJETU I POPULARIZIRA PLANINARENJE Prirodne ljepote nekog kraja neupitno su najbolji mamac za turiste, ali i najbolja reklama pojedine zemlje u svijetu. Ljudski faktori poput gostoprimstva, gastronomske ponude ili neke druge vrste dodatnog sadržaja svakako doprinose turističkoj atraktivnosti, no svjež zrak, čisto more, zapanjujući pogled ili pak obronci ... Read More »

NAKON DRAMATIČNIH NOMINACIJA SUMEJJA U SUZAMA NAPUSTILA PLAVI TIM

„Da sam znala da će ovako završiti ne bih se ni borila jer bih svakako izgubila“ Plavi tim u ‘Survivoru’ prošao je kroz još jedan dramatičan dan nakon što su izgubili u novom izazovu za plemenski imunitet, nakon kojega je uslijedila igra za osobni imunitet u kojoj je pobijedila Nevena i tako osvojila spas od nominacija. No sreća zbog pobjede ... Read More »

Zadranin Den Eror popeo se na Mount Everest i postao najmlađi Hrvat na krovu svijeta

Uspon do samog vrha trajao je 30 sati, a to je četvrti od sedam najviših vrhova sedam kontinenata koje planira osvojiti Kako izgleda pogled s najvišeg vrha svijeta? Odgovor na to pitanje od petka, 13. svibnja, zna i 35-godišnji Zadranin Den Eror koji je postao najmlađi Hrvat koji se popeo na Mount Everest. Den se kao prvi iz svoje ekipe popeo na 8848 ... Read More »

SMIJEH DO SUZA UZ NEZABORAVNE KARAOKE U ‘SURVIVORU’

„Izabrao sam ‘Eye of the Tiger’ i to sam perfektno odradio uz koreografiju. Mislim da su svi oduševljeni“ Plavi tim u ‘Survivoru’ s nevjerojatnim rezultatom 8:1 zapečatio je pobjedu koja će ostati upamćena po najvećoj razlici u osvojenim bodovima od početka showa. Iako su članovi crvenog tima već poznati po tome da im je preciznost jedan od glavnih aduta za ... Read More »

KANDIDATI ‘SURVIVORA’ OSTALI BEZ KROVA NAD GLAVOM

Nika otkrila da joj se sličan scenarij već dogodio: „Izgorjela nam je obiteljska kuća skroz do temelja“ Kandidati ‘Survivora’ nakon ujedinjenja timova pokazali su da se i konkurenti mogu odlično slagati jer su se od trenutka useljenja na zajednički otok sklopila nova prijateljstva među kandidatima iz suprotnih ekipa. Jedno od njih rodilo se između Nevene, Nike i Nađe koje će boravak ... Read More »

CRVENI NOMINIRALI MINU NA VIJEĆU KOJE ĆE OSTATI UPAMĆENO PO NOVOM PRAVILU

„Osobe koje napuste Survivor postaju dio žirija. Njihova zadaća je vrlo vrlo važna“ U proteklih nekoliko tjedana u ‘Survivoru’ zaredalo se da na nominacijama prva izglasana osoba bude iz plavog plemena, no ovoga puta situacija je bila potpuno drugačija jer su se plavi na Plemenskom vijeću pojavili s totemom plemenskog imuniteta koji im je osigurao privremenu bezbrižnost. Dok su plavi ... Read More »

Nova TV_Survivor – Plavi tim duboko razočaran zbog poraza koji će ih skupo koštati

PLAVI TIM DUBOKO RAZOČARAN ZBOG PORAZA KOJI ĆE IH SKUPO KOŠTATI U nadolazećem duelu suočit će se dva kandidata iz plavog tima! Nakon drugog poraza u izazovu za plemenski imunitet, plavome timu dogodio se scenarij kojega su se svi najviše pribojavali jer će se u duelu za ispadanje suočiti dva njihova kandidata. Budući da je Ivana već proglašena prvim duelistom, ... Read More »

Nova TV_Survivor – Ivanu po drugi put zaredom nominirao plavi tim

IVANU PO DRUGI PUT ZAREDOM NOMINIRAO PLAVI TIM „Ne mogu biti sretna, ali što je tu je, znala sam“ U prvom ovotjednom izazovu za plemenski imunitet pobijedio je crveni tim, zbog čega su članovi plavog tima morali sudjelovati na nominacijama kako bi jednog svog kandidata poslali u duel za ispadanje. S obzirom na neuravnotežen broj muškaraca i žena u plavom ... Read More »

Nova TV_Survivor – Tomislav sazvao sastanak plavog tima

TOMISLAV SAZVAO SASTANAK PLAVOG TIMA „Sad više nema tajni. Ne želim spletke, nisam to ja. Nisam mirno spavao“ Kako tjedni u ‘Survivoru’ odmiču, tako je i preostalim kandidatima sve teže donijeti odluku kome će dati svoj glas na budućim nominacijama, a upravo taj problem mučit će ih i ovoga tjedna. Iako se tek treba doznati koji će tim u večerašnjem ... Read More »

Scroll To Top