Breaking News
Početna / Moj dom / Uređenje

Uređenje

Feed Subscription

Samsung Adriatics dodatno unaprjeđuje brigu o kupcima

Izvozni članak// Hellomagazin Servisni inženjeri dodaju završni dodir popravcima u domovima korisnika, s Bespoke Jet usisavačem i projektom CS ambasador Samsung proizvodi dizajnirani su s iznimnom pažnjom i naglaskom na praktičnost tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda, osiguravajući dosljednu kvalitetu i pouzdanost. Vrhunska korisnička podrška prati svaku kupnju, pružajući stručnu pomoć i održavanje kako bi Samsungovi uređaji besprijekorno radili tijekom čitavog ... Read More »

Kako pravilno obojiti prostor

Naučiti kako pravilno obojiti sobu ključno je za početnike i nove vlasnike kuća i “veterane” stručnjaka za poboljšanje doma. Uostalom, prilično je bezbolan, relativno jeftin i – ako nešto pođe loše … lako ga je popraviti. Ali prije nego što zgrabite valjak i počnete s prvim slojem, važno je imati plan napada. Stoga smo zamolili nekolicinu stručnjaka za njihove najbolje ... Read More »

Egzotične lampe: Osvijetlite svoj dom s daškom egzotike

Svijet interijera svjedoči novom trendu koji osvaja ljubitelje dizajna diljem Hrvatske – egzotične lampe. Ove unikatne svjetiljke, koje dolaze iz svih krajeva svijeta, donose sa sobom šarm, toplinu i jedinstvenost koja može transformirati svaki prostor. Egzotične lampe karakterizira njihov poseban dizajn, često inspiriran kulturnim nasljeđem i tradicijama zemalja iz kojih potječu. Bilo da se radi o ručno izrađenim marokanskim lampama ... Read More »

Toplina doma ili mjesto za stanovanje: razlike koje život znače

U suvremenom društvu često nailazimo na dva izraza koja se koriste gotovo sinonimno: “toplina doma” i “mjesto za stanovanje”. Iako oba pojma naizgled opisuju prostor u kojem živimo, njihove razlike su duboko ukorijenjene u emocijama, iskustvima i načinu na koji percipiramo svoj životni prostor. Toplina doma Toplina doma ne odnosi se samo na četiri zida i krov nad glavom. To ... Read More »

Napravite vlastitu kredu za mališane

Svi znamo da djeca obožavaju boje, a crtanje je nešto što je u ovim ljetnim mjesecima jako zgodno jer se i nakon šaranja površina lako opere i odmah osuši zbog vrućina. Donosimo vam receptić kako da svojim mališanima uljepšate crtanje i napravite svoje krede. Ono što vam treba: Tempere u bojama po želji 1 šalica vode 1 šalica gipsa   ... Read More »

Osam stvari za svaku spavaću sobu

1.  Udoban tepih Ništa ne može toliko uništiti dobar početak dana kao prvi korak na ledeni betonski pod. Učinite uslugu sami sebi i neka upravo taj prvi korak bude na nešto nježno, ugodno i mekano. Imate već tepih u sobi ali nije dosta? Razmislite o stavljanju manjeg tepihića kraj kreveta, kao na fotografiji. 2.  Tema To je prva stvar o ... Read More »

Ante Vrban: Hrvatski arhitekt osvaja svijet sa spektakularnim dizajnom

Najuspješnijih hrvatski arhitekt, Ante Vrban, još će jednu godinu pamtiti po sjajnim rezultatima i priznanjima za svoj rad. Riječ je o zaista vrijednim nagradama struke, budući da se odnose na Vrbanov rad po cijelom svijetu, a ove ih je godine u vitrine pospremio čak pet. Među njima svakako prednjači posebna nagrada German Design Award, koju već pola stoljeća dodjeljuje njemačko ... Read More »

Novi uspjeh studija Mirjane Mikulec: prestižna međunarodna nagrada ‘Winner’ za projekt uređenja luksuznog stana

Nakon niza nagrada za svoje projekte, u ruke studija Mirjane Mikulec došla je i jedna nova. Prestižna međunarodna nagrada German Design Award, ‘Winner’, dodijeljena im je za uređenje luksuznog stana od 130 kvadrata. Tamne nijanse i čiste linije koje odišu luksuzom, u kombinaciji s jednostavnošću u interijeru od 130 kvadrata osvojili su žiri German Design Councila (Njemačko vijeće za dizajn). ... Read More »

Scroll To Top