Srijeda , 18 svibanj 2022
Savjet:

Moj dom

Radili smo za vas /PILING ZA TIJELO

Piling za tijelo pomaže u uklanjanju mrtvih površinskih stanica kože bez prekomjernog isušivanja. Obogatite svoju kupku ili tuširanje uživanjem u našim receptima pilinga za tijelo. Zagladite i omekšajte svoju kožu da blista Sastojci i priprema : Smeđi šećerBazno ulje :V6/bademovo,agranovo,maslinovoEterično ulje U teglu stavite smeđi šećer,dodati bazno ulje tako da smjesa bude dovoljno vlažna,ali ne skroz mokra.Ukapati eterično ulje po ... Read More »

Kako napraviti balzam za usne ?

Ispucale usne mogu biti problem u bilo koje doba godine. Ne dolazi nužno zimi ili ljeti. Ispucale usne obično nastaju kao posljedica okolišnih čimbenika i osobnih navika. Najbolji način da spriječite ovaj problem je hidratacija i hrana vašim usnama. Jedan od glavnih uzroka ispucalih usana je nedovoljno pijenje vode i nedostatak hidratacije. Bez obzira koliko lijekova ili balzama za usne ... Read More »

Glicinija – ljepotica proljeća

Glicinija je kraljica penjačica bez premca, sa svojim dugim grozdovima cvjetova, rođenim da vise sa zida ili vise kroz pergolu, ispunjavajući zrak mirisom. Ali kraljica može vladati željeznom šakom. Nema mnogo biljaka koje izgledaju romantičnije i ženstvenije, ali nemojte da vas zavara slap mekoće: glicinije će vam progutati cijelu kuću, ako im to dopustite.Stabljike glicinije rastu velikom brzinom i, nakon ... Read More »

Influenserica Ella Dvornik uživa u Krolo Villa&Wine u Trilju

-moram vam pokazati kuću u kojoj odsjedamo ,kuća je prava perverzija izjavila je Ella Dvornik na svom instagram profilu. Da se podsjetimo … Krolo Villa&Wine  je velika okućnica opremljena je kaminom, sjenicom i bazenom. Za ljubitelje aktivnog odmora, Villa nudi košarkaški teren i zog za balote. Kada vrijeme ne dopušta uživanje u vanjskim aktivnostima, selimo se u unutrašnjost Ville.  U ... Read More »

Prvi maj, zašto ga slavimo i kako ga proslaviti?

Ove godine Praznik rada tj Prvi maj pada na nedjelju što je razočarenje za većinu ljudi jer nema spajanja radnih dana s neradnim danima.Prvi maj tj. praznik rada je međunarodni praznik koji se obilježava u čast ili kao spomen ne velike radničke prosvjede održane u Chicagu godine 1886 na datum prvi maj. Tada se desio sukob s policijom gdje je ... Read More »

Vila Krolo & Wine u Trilju

Posjetili smo … U slikovitom gradiću Trilju u dalmatinskom zaleđu, poznatom po rijeci Cetini koja protiče kroz njega, smjestila se lijepa Vila Krolo & Wine. Spoj tradicije i suvremenog dizajna, Vila Krolo & Wine nenametljivo se uklapa u okoliš ispunjen netaknutim mediteranskim zelenilom. Zahvaljujući lokaciji na brežuljku, iz vile se pruža predivan pogled na vinograde i maslinike koji će gostima ... Read More »

Zašto slavimo Uskrs?

Police u supermarketima već su pune velikih, ukusnih čokoladnih uskršnjih jaja. Simpatični uskršnji zečići i izlozi cvijeća po cijelom gradu podsjećaju nas da je ponovno ono prekrasno doba godine u kojem razmjenjujemo čokoladu! No jeste li se ikada zapitali zašto slavimo Uskrs i što Uskrs zapravo predstavlja? Ne brinite, da se podsjetimo!Svake godine veselimo se proslavi jedne od najvažnijih prigoda ... Read More »

Idealna biljka s minimalno truda

Ova predivna ljepotica je cvijet otporan na zimu, ne podnosi mraz. U klimatskim uvjetima s hladnim zimama, biljke se moraju unijeti u zatvoreni prostor prije datuma prvog jesenskog mraza radi prezimljavanja. Ovu biljku najbolje je uzgajati u suhoj, pješćanoj, dobro dreniranoj mješavini za saksije tipa kaktusa u djelomičnoj sjeni. Pustite da se korijenje osuši između zalijevanja. Voli vrlo rijetko zalijevanje ... Read More »

Udruga Auxilium KUĆNI MAJSTOR

Humanitarna udruga Auxilium od 2011. godine razvija socijalno/društveno poduzetništvo s ciljem jačanja Udruge i ostvarenja ciljeva. Za svaku je organizaciju civilnog društva nužno razvijati društveno poduzetništvo i time rasteretiti lokalni/državni proračun, odnosno omogućiti si što veću samostalnost u radu. Nastavno navedenom udruga Auxilium razvila je projekt/program DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO NAS POVEZUJE/KUĆNI MAJSTOR koji ima dva koncepta.Prvi koncept je poduzetništvo kojom udruga ... Read More »

Villa Katarina Aljmaš

Posjetili smo Villu Katarinu u Aljmašu i ostali očarani njenom ljepotom. Villa Katarina smještena je na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu u Aljmašu. U sklopu objekta nalaze se apartmani Katarina smješteni uz voćnjak marelica s čijeg se ruba na najvišoj točci pruža veličanstven pogled na Dunav i na krajolik erdutskog vinogorja, a sama kuća je smještena na brdu bez susjednih kuća u ... Read More »

Scroll To Top