Breaking News
Početna / Igre darivanja

Igre darivanja

Najdraži fanovi i čitatelji!

Donosimo Vam pravila igranja na našim igrama darivanja!

1. U svakoj igri točno je određen zadatak i vrijeme trajanja igre, komentari koji ne zadovoljavaju odgovor na zadano neće ući u izbor za nagradu kao ni komentari predani nakon isteka roka igre.

2. Jedna osoba može igrati više od jedne igre, ali onog momenta kad nešto osvoji, ne može se igrati sa nama narednih ŠEST mjeseci. Pratimo evidenciju i molimo da se ovog pravila držite.

3. Ako se igrate s nama prije isteka roka od 6 mjeseci i ponovno nešto osvojite, Vaš će komentar biti torniran i nagrada neće biti poslana.

4.  Slanje nagrada – Unutar Zagreba i Zagrebačke županije pakete ne šaljemo već se po njih dolazi u redakciju. Što se tiče fanova iz drugih gradova, nagrade će biti poslane unutar trideset dana od primitka u redakciji putem kioska Tiska. Ukoliko imate nekoga u Zagrebu da preuzme paket u vaše ime, slobodno nam javite. Nagrade ne šaljemo van granica Lijepe Naše, van Hrvatske.

 5. Nakon osvojene igre darivanja, pobjednik/ica ima pet dana vremena da dojavi podatke, osim u slučaju kino karata kad je rok maksimalno dva dana – ili ako je posebno naveden.

6. Portal nije obavezan dobitnike obavijestiti da su osvojili nagrade, već su oni dužni sami pratiti igre.

7. Nije dozvoljeno u jednoj igri komentirati više puta, osim ako nije drugačije navedeno / ako je igra pogađanja.

8. U slučaju da se Vaš komentar ne prikazuje u roku 15 minuta, javite nam se putem Facebooka ili kroz kontaktni obrazac kako bi ga mi ručno odobrili. To radimo nekoliko puta dnevno, te imamo novi sistem zaštite od SPAM komentara, no slobodno nam se obratite za pomoć.

[wd_contact_form id=”1″]

Pozivamo vas da nas kontaktirate u slučaju bilo kakvih pitanja i primjedbi, upita o slanju već osvojenih nagrada i slično. Ovdje smo zbog vas, i u interesu nam je da smo svi skupa zadovoljni.

Obitelj.hr ekipa

Scroll To Top