Breaking News
Početna / Moj dom / Praktični savjeti

Praktični savjeti

Feed Subscription

Samsung Adriatics dodatno unaprjeđuje brigu o kupcima

Izvozni članak// Hellomagazin Servisni inženjeri dodaju završni dodir popravcima u domovima korisnika, s Bespoke Jet usisavačem i projektom CS ambasador Samsung proizvodi dizajnirani su s iznimnom pažnjom i naglaskom na praktičnost tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda, osiguravajući dosljednu kvalitetu i pouzdanost. Vrhunska korisnička podrška prati svaku kupnju, pružajući stručnu pomoć i održavanje kako bi Samsungovi uređaji besprijekorno radili tijekom čitavog ... Read More »

Kako ljeti zaštititi hranu od kvarenja

Ljeto je godišnje doba koje mnogi vole zbog toplog vremena, dužih dana i prilike za uživanje na otvorenom. Međutim, visoke temperature donose i izazove kada je u pitanju čuvanje hrane. Kvarenje hrane može biti opasno po zdravlje, pa je važno znati kako je pravilno zaštititi tijekom ljetnih mjeseci. U nastavku donosimo nekoliko korisnih savjeta za očuvanje svježine hrane i sprječavanje ... Read More »

Savjeti za ugodan boravak u hotelu: Kako se ponašati i što ponijeti?

Boravak u hotelu može biti ugodno iskustvo koje pruža brojne prednosti, ali kako biste maksimalno iskoristili svoj boravak, važno je pridržavati se određenih pravila ponašanja i pripremiti se na odgovarajući način. Evo nekoliko korisnih savjeta koji će vam pomoći da uživate u svom hotelskom boravku. Kada stignete u hotel, uvijek je pristojno pozdraviti osoblje recepcije s osmijehom i ljubaznošću. Ako ... Read More »

15 stvari koje čistimo krivo

Čistiti učimo od naših roditelja. Oni su naučili od njihovih, i tako dalje. Čišćenje je jedna od onih stvari koje se rade uvijek. Ako je otac meo na svoj specifičan način, i vi ćete vrlo vjerojatno nastaviti mesti identično, no što ako vam kažemo da je svo znanje o čišćenju prenašano generacijama zapravo – krivo? Pa, ne baš u potpunosti ... Read More »

Organizirajte svoj dom!

Kako biste uklonili stres i olakšali cijeloj obitelji, donosimo vam pet jednostavnih koraka kako dovesti svoj dom u red! Red u kući ne postiže se tako lako – svi ti predmeti u kući čekaju da budu negdje svrstani, no vi zaista možete pronaći pravo mjesto za svakog od njih tako da vam uvijek budu pri ruci kada zatrebaju. Svi znamo ... Read More »

Kako se riješiti mrava u stanovima i kući: Savjeti za učinkovito suzbijanje invazije

Mravi su često neželjeni gosti u našim domovima, posebno tijekom toplijih mjeseci. Njihova prisutnost može biti iritantna, ali s pravim pristupom, možete ih učinkovito kontrolirati i spriječiti da postanu dugotrajni problem. Evo nekoliko savjeta za suzbijanje invazije mrava u vašem domu: 1. Održavajte čistoću: Redovito čišćenje površina u kuhinji i oko nje može spriječiti mrave da pronađu hranu i izvor ... Read More »

Zašto za Uskrs bojamo jaja? Povijest i simbolika..

Uskrs je jedan od najvažnijih kršćanskih blagdana, a tradicija bojanja jaja duboko je ukorijenjena u običaje diljem svijeta. No, zašto baš jaja? Ova praksa ima dugu povijest koja seže unatrag stoljećima, s korijenima koji se mogu pratiti u drevnim kulturama i različitim religijama. U kršćanskoj tradiciji, bojanje jaja simbolizira različite aspekte Uskrsa, uključujući novi život, obnovu i pobjedu nad smrću. ... Read More »

15 kratica na tipkovnici koje trebate znati

Koliko su bitne kratice na tipkovnici i zašto ne bi koristili miša za sve? Kratice se zovu tako s razlogom – jer štede vrijeme. Iako ih mnogo ljudi ne koristi, mi smo skupili top 15 najboljih. Ctrl + F  za traženje ( eng. find ) Krenimo sa najkorisnijom kraticom od svih: Ctrl+F. Iako neki nad ovim okreću očima, ne bi ... Read More »

Scroll To Top