Srijeda , 18 svibanj 2022
Savjet:

Zdravlje

Zadranin Den Eror popeo se na Mount Everest i postao najmlađi Hrvat na krovu svijeta

Uspon do samog vrha trajao je 30 sati, a to je četvrti od sedam najviših vrhova sedam kontinenata koje planira osvojiti Kako izgleda pogled s najvišeg vrha svijeta? Odgovor na to pitanje od petka, 13. svibnja, zna i 35-godišnji Zadranin Den Eror koji je postao najmlađi Hrvat koji se popeo na Mount Everest. Den se kao prvi iz svoje ekipe popeo na 8848 ... Read More »

SMIJEH DO SUZA UZ NEZABORAVNE KARAOKE U ‘SURVIVORU’

„Izabrao sam ‘Eye of the Tiger’ i to sam perfektno odradio uz koreografiju. Mislim da su svi oduševljeni“ Plavi tim u ‘Survivoru’ s nevjerojatnim rezultatom 8:1 zapečatio je pobjedu koja će ostati upamćena po najvećoj razlici u osvojenim bodovima od početka showa. Iako su članovi crvenog tima već poznati po tome da im je preciznost jedan od glavnih aduta za ... Read More »

KANDIDATI ‘SURVIVORA’ OSTALI BEZ KROVA NAD GLAVOM

Nika otkrila da joj se sličan scenarij već dogodio: „Izgorjela nam je obiteljska kuća skroz do temelja“ Kandidati ‘Survivora’ nakon ujedinjenja timova pokazali su da se i konkurenti mogu odlično slagati jer su se od trenutka useljenja na zajednički otok sklopila nova prijateljstva među kandidatima iz suprotnih ekipa. Jedno od njih rodilo se između Nevene, Nike i Nađe koje će boravak ... Read More »

CRVENI NOMINIRALI MINU NA VIJEĆU KOJE ĆE OSTATI UPAMĆENO PO NOVOM PRAVILU

„Osobe koje napuste Survivor postaju dio žirija. Njihova zadaća je vrlo vrlo važna“ U proteklih nekoliko tjedana u ‘Survivoru’ zaredalo se da na nominacijama prva izglasana osoba bude iz plavog plemena, no ovoga puta situacija je bila potpuno drugačija jer su se plavi na Plemenskom vijeću pojavili s totemom plemenskog imuniteta koji im je osigurao privremenu bezbrižnost. Dok su plavi ... Read More »

Akosi Vinkovci poziva nove članove

Akosi Vinkovci (atletski klub osoba s invaliditetom) prima nove članove. Na svojim stranicama objavili su poziv koji prenosimo : U slikama piše nešto o nama, o našim sportašima i o našem klubu. Naša vrata su otvorena za sve osobe s invaliditetom i veselimo se novim članovima. Bili vrhunski sportaši, rekreativci ili samo dio nas na treninzima, mi smo mjesto za ... Read More »

Radili smo za vas /PILING ZA TIJELO

Piling za tijelo pomaže u uklanjanju mrtvih površinskih stanica kože bez prekomjernog isušivanja. Obogatite svoju kupku ili tuširanje uživanjem u našim receptima pilinga za tijelo. Zagladite i omekšajte svoju kožu da blista Sastojci i priprema : Smeđi šećerBazno ulje :V6/bademovo,agranovo,maslinovoEterično ulje U teglu stavite smeđi šećer,dodati bazno ulje tako da smjesa bude dovoljno vlažna,ali ne skroz mokra.Ukapati eterično ulje po ... Read More »

Sloup i Ristoski pobijedili, Vučić drugi u Jesolu

Natjecanje drugog dana u Jesolu obilježilo je vjetrovito i kišno vrijeme. Danas su natjecali Matija Sloup, Miljenko Vučić i Mikela Ristoski. Prvi je nastupao Matija Sloup u bacanju kugle F40. Matija je pobijedio sa najboljim ovosezonskim rezultatom 10.07 m iz posljednje serije. U prvom hitcu bacio je 9.80 m, u drugom 9.62 m, u trećem 9.53, u četvrtom 9.91 m da bi u petoj ... Read More »

Nova TV_Survivor – Plavi tim duboko razočaran zbog poraza koji će ih skupo koštati

PLAVI TIM DUBOKO RAZOČARAN ZBOG PORAZA KOJI ĆE IH SKUPO KOŠTATI U nadolazećem duelu suočit će se dva kandidata iz plavog tima! Nakon drugog poraza u izazovu za plemenski imunitet, plavome timu dogodio se scenarij kojega su se svi najviše pribojavali jer će se u duelu za ispadanje suočiti dva njihova kandidata. Budući da je Ivana već proglašena prvim duelistom, ... Read More »

Nova TV_Survivor – Ivanu po drugi put zaredom nominirao plavi tim

IVANU PO DRUGI PUT ZAREDOM NOMINIRAO PLAVI TIM „Ne mogu biti sretna, ali što je tu je, znala sam“ U prvom ovotjednom izazovu za plemenski imunitet pobijedio je crveni tim, zbog čega su članovi plavog tima morali sudjelovati na nominacijama kako bi jednog svog kandidata poslali u duel za ispadanje. S obzirom na neuravnotežen broj muškaraca i žena u plavom ... Read More »

Nova TV_Survivor – Tomislav sazvao sastanak plavog tima

TOMISLAV SAZVAO SASTANAK PLAVOG TIMA „Sad više nema tajni. Ne želim spletke, nisam to ja. Nisam mirno spavao“ Kako tjedni u ‘Survivoru’ odmiču, tako je i preostalim kandidatima sve teže donijeti odluku kome će dati svoj glas na budućim nominacijama, a upravo taj problem mučit će ih i ovoga tjedna. Iako se tek treba doznati koji će tim u večerašnjem ... Read More »

Scroll To Top