Savjet:

Treća životna dob

Udruga “Treća Dob”Ivanić-Grad sudjelovala je na Fašniku u Crikvenici

Udruga “Treća Dob” sudjelovala je na ovogodišnjem Fašniku u Crikvenici .Na poziv Turističke zajednice grada Crikvenice i udruge umirovljenika grada Crikvenice i općine Vinodolske umirovljenici su se uputili u velikom broju na manifestaciju.-Na fašniku u Crikvenici bilo je 30 maskiranih grupa ,od kojih je bila i naša udruga Treća dob s dvije maskirane grupe HAVAJKE,VJEŠTICE ,PRINC I PRINCEZA. Udruga je ... Read More »

Aktivan jesenski odmor za cijelu obitelj u Međimurju: zašto posjetiti najsjeverniju
županiju Hrvatske?

Obiteljski odmor u Termama Sveti MartinJesen nam se već dobrano zavukla u naše domove, a priroda se u Termama Sveti Martinobukla u svoje najljepše i šarene jesenske boje. Bajkovita netaknuta priroda poziva na odmoru srcu Međimurja, u kojem svakog posjetitelja čeka bezbroj aktivnosti za velike i male,opuštanje na unutarnjim termalnim bazenima, gastronomske delicije i bogata ponuda paketaza svakog gosta. Poseban ... Read More »

Sportske igre Udruge”Treća Dob “Ivanić-Grad

Na Sportsko Rekreacijskom Centru Petek u Ivanić Gradu jučer su se održavale jako zanimljive igre.Udruga “Treća Dob” Ivanić Grad organizirala je igre za svoje članove ,te članove drugih udruga.Inače moramo pohvaliti samu udrugu “Treće Dob” na svim aktivnostima kojima pridonose zajednici ,te održavaju i daju poticaj ljudima da ne sjede kod kuće već iskoriste svoje slobodno vrijeme za rekreaciju,sport i ... Read More »

Izbor Miss i MisteraTreće Životne Dobi Ivanić Grad

Sinoć je održan event izbora Miss i Mistera Treće Životne Dobi u hotelu Sport u Ivanić Gradu.Udruga Treće Životne Dobi nakon stanke od dvije godine zbog pandemije Korone napokon je došla na svoje ,i imala uvijete pripremiti red smijeha ,red radosti za našu stariju populaciju,naše drage umirovljenike.Miss Treće Životne Dobi je već tradicija koja se u Ivanić Gradu održava dugi ... Read More »

Udruga Treća životna dob

Udruga Treća životna dob Ivanić Grad organizirala je prvi izlet nakon prestanka mjera protiv Covid 19. Izletsvojih članova planiran je  u grad Karlovac i okolicu.Predsjednik udruge Zdravko Miksa s ostatkom članova posjetili su puno znamenitosti.Između ostalog uz sve ljepote grada Karlovca ,i predivno mjesto Stari grad Dubovac  s vidikovcem u podnožju rijeke Kupe. Dvorac je stilski renesansni kaštel koji ima ... Read More »

Dom umirovljenika

Pripremili smo diktafon, bilješke i pitanja, te se zaputili u Dom umirovljenika Read More »

Pogled na smrt – vizije

Kada nam netko voljen umire, on proživljava mnogo više od boli i patnje. Psihijatar Željko Sunčić donosi drugačiji pogled kroz što voljena osoba prolazi – bilo to nama shvatljivo ili ne. : Kroz godine rada s osobama na samrti, primijetio sam određena zajednička iskustva koja su van normalnih granica i razumijevanja. Prve su vizije. Dok umirući vide manje svijeta, neki ... Read More »

Pitalica : Kakav vam je sluh?

Donosimo vam kviz za starije kojim se lako utvrdi imaju li problem sa sluhom. Read More »

Oplakivanje smrti roditelja ili supružnika

Kad vam umre supružnik, cijeli se svijet promijeni. Žalosni ste – prepuni tuge i boli zbog gubitka. Read More »

Kako preboljeti smrt supružnika

Kako se nositi sa gubitkom supružnika ” Do dana kad mi je preminuo suprug, već sam iskusila mnogo tuge jer  čovjek kojeg sam njegovala kroz rak nije bio isti čovjek s kojim sam bila u braku pedeset i četiri godine.”  Prisjeća se Milica, koja sada ima 88 godina. Upoznala je supruga Roberta kad joj je bilo osamnaest, a u  21. ... Read More »

Scroll To Top