Breaking News
Početna / Obitelj & Veze

Obitelj & Veze

Feed Subscription

Zdravi čips od kelja

Želite li u dječju prehranu uvesti nešto zdravo, najlakše je krenuti od zdravih slatkiša i grickalica? Tako zdrave namirnice pametno uvodite kroz široko otvorena vrata. Što kažete na ideju da se djeca prepiru tko je dobio više kelja? Pripremite čips od kelja i uvjerite se sami. Djeca će tako jesti kelj u izvornom obliku, a istovremeno će jesti omiljeni čips, ... Read More »

Tinejdžer zaslijepljen ljubavlju?

Roditelji, brinete li za ljubavni život vašeg tinejdžera? Saznajte kojih je to šest znakova koji govore da je onozaslijepljeno ljubavlju: 1. Konstantno i tajnovito tipkanje Skriva li se tinejdžer u sobu s mobitelom i konstantno tipka poruke? 2. Gubitak bliskih prijatelja Dobri prijatelji rjeđe posjećuju ili nestaju iz života tinejdžera. 3. Problem u školi Loše ocjene, markiranje, problemi s disciplinom ... Read More »

Kako prepoznati psihopata u vezi?

Psihopatija je ozbiljan poremećaj osobnosti koji može imati devastirajući učinak na osobne odnose. Osobe s ovim poremećajem često su šarmantne i manipulativne, što može otežati prepoznavanje njihovih pravih namjera. U ovom članku, istražujemo ključne znakove koji mogu pomoći u prepoznavanju psihopata u vezi. 1. Površni šarm Jedan od prvih znakova psihopatije je površni šarm. Psihopati su često izuzetno karizmatični i ... Read More »

Kako si priznati da vam je dijete razmaženo?!

U modernom roditeljstvu, jedan od najvećih izazova s kojima se roditelji suočavaju je balansiranje između pružanja ljubavi i discipline. Svaki roditelj želi najbolje za svoje dijete, ali ponekad dobra namjera može rezultirati neželjenim ishodom – razmaženim djetetom. Priznati si da je vaše dijete razmaženo nije lako, ali je prvi korak prema rješavanju problema. Donosimo vam nekoliko znakova koji ukazuju na ... Read More »

Nasilje među braćom i sestrama

U nedavnim istraživanja nađen je šokantan podatak: Čak 53 od 100 djece zlostavlja brata ili sestru. To se može upravo sada odvijati i u vašem domu, bez da znate. Donosimo znakove upozorenja da je jedno ili više djece zlostavljano i što učiniti u takvoj situaciji: Kako prepoznati da su normalne svađe i hrvanja među djecom prerasla u zlostavljanje? Evo prvih ... Read More »

Odnos parova nakon dolaska prinove: Kako sačuvati odnos kao prije rođenja djeteta

Dolazak djeteta u obitelj predstavlja jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog para. Iako prinova donosi neizmjernu sreću i radost, također donosi i brojne izazove koji mogu utjecati na partnerski odnos. Kako bi ljubavna veza ostala jaka i zdrava kao i prije dolaska djeteta, potrebno je uložiti dodatni trud i pažnju. Evo nekoliko korisnih savjeta stručnjaka kako to postići. 1. ... Read More »

Opravdavamo li ljetne avanture ?

Ljetna avantura: more, kokteli, plaže, sunce, muzika…. Ostavlja li trag kao uspomenu za cijeli život i lijepo sjećanje ili gorčinu? Svake godine, milijuni ljudi širom svijeta kreću na ljetnu avanturu u potrazi za odmorom, opuštanjem i nezaboravnim iskustvima. Odlazak na more, pijuckanje koktela na plaži, osjećaj sunčevih zraka na koži i pozadinska glazba koja stvara atmosferu često su sastavni dio ... Read More »

Scroll To Top