Savjet:

Igre darivanja

Skill Box – uči od najboljih ! – (poklon kod)

Skill Box je digitalna platforma znanja, koja na jednom mjestu okuplja stručnjake iz cijele regije. U nepunih godinu dana Skill Box se može pohvaliti TOP predavačima i velikim brojem pretplatnika koji su iskazali svoje zadovoljstvo.Samo neki od naših predavača su: Krešimir Macan, Miroslav Varga, Marijan Palić, Ante Gelo, Aleksandar Stanković, Niko Pulić, Žana Goić Petričević, Matija Vuica i dr.S obzirom na to da ... Read More »

Lavanda kao lijek

Kada čujete riječ “lavanda”, mogli biste odmah pomisliti na svjetliju nijansu ljubičaste. Ali ova biljka ima više od njene boje. Evo samo neki primjeri kako koristiti i čemu služi ova predivna i nadasve ljekovita biljka.Ajmo redom…. Evo nekih primjera o mogućim zdravstvenim dobrobitima lavande, kao i o drugim upotrebama i potencijalnim rizicima koji dolaze s uporabom ove biljke. Što je ... Read More »

Igra darivanja: s Niveom bezbrižno u ljeto!

Za bezbrižno ljeto i vidljive rezultate uz NIVEA SUN Luminous630 Anti-spot kremu za zaštitu lica od sunca   Uz zvukove Kubanske glazbe, vruće ritmove Salse i osvježavajući Cuba Libre NIVEA SUN jučer je na prekrasnoj terasi Caffe bara A’e svim prisutnima donijela dašak Kube te predstavila novitete koji će i ovo ljeto svim uzrastima omogućiti bezbrižno uživanje na suncu. Posebno ... Read More »

Nova igra darivanja: Zeotex!

Pripremili smo vam novu igru darivanja u suradnji sa Zeotexom! Više o njima možete pročitati OVDJE, a evo i informacija o proizvodima koje ovaj put darujemo! Upoznajte zeolit Zeoliti su prirodni minerali s najsnažnijim detoksifikacijskom učinkom. Čestice zeolita imaju strukturu nalik kavezu u kojem zarobljavaju toksine, teške metale, kancerogene tvari, pesticide i ostale štetne tvari iz naše ubrzane svakodnevice. Njegove ultra ... Read More »

Krolo vina daruju!

Neophodno je posvetiti se selektivnoj berbi za proizvodnju kvalitetnog Roséa, jer je to svježe vino, bez dorade. Da bi okus ostao svjež, a Rosé boja izuzetno svijetla poput onih u Provansi, bere se ranije, prije nego što poveća vrijednost šećera u grožđu. Grenache noir crna sorta uklopljena u luksuz jednog od upečatljivijih Roséa na hrvatskom tržištu. U ovom vinu arome ... Read More »

Igra darivanja: Jodirani magnezij i magnezij 

ZAŠTO SU JOD I MAGNEZIJ NAJBITNIJI MINERALI ? Od joda se postaje pametniji i inteligentniji… Tako kažu. Ako smatrate da su Japanci najinteligentniji narod, onda je to djelomično i zbog toga što u organizam unose puno joda. Svjetska zdravstvena organizacija svakodnevno upozorava ljude na kronični deficit joda.Zašto nam je jod tako važan?Nadoknađivanjem joda, naročito oralnim putem, mogu se riješiti svi ... Read More »

Shari Lapena: (Ne)sretna obitelj

Shari Lapena nastavlja nizati književne uspjehe. „(Ne)sretna obitelj“ nova je kriminalistička uspješnica koja je u rekordnom vremenu osvojila vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga. Nakon što je njezin prvi roman „Par iz susjedstva“ proglašen najpopularnijim trilerom 2016. godine i pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, ništa manji interes javnosti nije izazvao ni novi roman „(Ne)sretna obitelj“. Baš kao i sa svim prethodnim ... Read More »

Igra darivanja: Pink Ink!

Jednom sretniku poklanjamo ove famozne naušnice, a sve što trebate učiniti da ih upravo Vi osvojite je otići na našu Facebook stranicu, baciti ” lajk ” ako već niste i podijeliti objavu na javno! Također, označite osobu kojoj bi se ovakve naušnice dopale ili bi ih poklonili! Igra nam traje do petka, 22.4. u 20 sati! Više o PinkInk pogledajte ... Read More »

Igra darivanja: Kasia_DSGN

Nova igra darivanja donosi vam priliku osvojiti jednu predivnu haljinu upravo od Kasia_DSGN! Sve što trebate napraviti je otići na našu Facebook stranicu, baciti ” lajk ” ako već niste i podijeliti objavu na javno! Također, označite osobu kojoj bi se pohvalili da osvojite ovu divotu! Igra nam traje do nedjelje, 24.4. u 20 sati! Naš prethodni članak o Kasia_DSGN ... Read More »

Igra darivanja: Jadrankina otopina!

Umor, malaksalost, bezvoljnost, razdražljivost, pospanost.. samo su neki od znakova da vam je imunitet narušen! Proljeće je najbolje vrijeme da našem imunosnom sustavu osiguramo svakodnevnu podršku prirodnim suplemetima brendova Jadrankina otopina i Jadrankina formula. Biljni koncentrat bogat jodom, Selen, Bio šipak prah bogat C vitaminom i Magnezijev klorid hexahidrat u spreju, Cink sa bakrom, D vitamin, kvalitetna su podrška vašem ... Read More »

Scroll To Top