Znate li....
Početna / Igre darivanja

Igre darivanja

Feed Subscription

Osvojite ulaznice za film ‘Bezgrešna’ u CineStaru u Osijeku

Portal www.obitelj.hr u suradnji sa CineStarom Hrvatska poklanjaju ulaznice za film “Bezgrešna”. Sve što trebate napraviti je da osobu koju vodite u kino označite ispod naše objave na Portalu www.obitelj.hr.( u komentar). Dijeli 1×2 ulaznice za film “Bezgrešna”. Osvojene kino ulaznice dobitnici ili dobitnice mogu iskoristiti u CineStaru Osijek isključivo od ponedjeljka do srijede. Ulaznice vrijede do 8. svibnja 2024. ... Read More »

Osvoji ulaznice za film : “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”.

Portal www.obitelj.hr i Blitz Cinestar kina i ovaj tjedan daruju sretnog dobitnika sa dvije kino ulaznice. I ovog tjedna dijelimo dvije karte u CineStaru Osijek .Sretni dobitnici moći će pogledati fim “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”. Sve što morate napraviti je u komentarima ispod ovog članka na portalu komentirati koga vodite u kino . Nagradna igra traje do petka, ... Read More »

Skill Box – uči od najboljih ! – (poklon kod)

Skill Box je digitalna platforma znanja, koja na jednom mjestu okuplja stručnjake iz cijele regije. U nepunih godinu dana Skill Box se može pohvaliti TOP predavačima i velikim brojem pretplatnika koji su iskazali svoje zadovoljstvo.Samo neki od naših predavača su: Krešimir Macan, Miroslav Varga, Marijan Palić, Ante Gelo, Aleksandar Stanković, Niko Pulić, Žana Goić Petričević, Matija Vuica i dr.S obzirom na to da ... Read More »

Lavanda kao lijek

Kada čujete riječ “lavanda”, mogli biste odmah pomisliti na svjetliju nijansu ljubičaste. Ali ova biljka ima više od njene boje. Evo samo neki primjeri kako koristiti i čemu služi ova predivna i nadasve ljekovita biljka.Ajmo redom…. Evo nekih primjera o mogućim zdravstvenim dobrobitima lavande, kao i o drugim upotrebama i potencijalnim rizicima koji dolaze s uporabom ove biljke. Što je ... Read More »

Igra darivanja: s Niveom bezbrižno u ljeto!

Za bezbrižno ljeto i vidljive rezultate uz NIVEA SUN Luminous630 Anti-spot kremu za zaštitu lica od sunca   Uz zvukove Kubanske glazbe, vruće ritmove Salse i osvježavajući Cuba Libre NIVEA SUN jučer je na prekrasnoj terasi Caffe bara A’e svim prisutnima donijela dašak Kube te predstavila novitete koji će i ovo ljeto svim uzrastima omogućiti bezbrižno uživanje na suncu. Posebno ... Read More »

Nova igra darivanja: Zeotex!

Pripremili smo vam novu igru darivanja u suradnji sa Zeotexom! Više o njima možete pročitati OVDJE, a evo i informacija o proizvodima koje ovaj put darujemo! Upoznajte zeolit Zeoliti su prirodni minerali s najsnažnijim detoksifikacijskom učinkom. Čestice zeolita imaju strukturu nalik kavezu u kojem zarobljavaju toksine, teške metale, kancerogene tvari, pesticide i ostale štetne tvari iz naše ubrzane svakodnevice. Njegove ultra ... Read More »

Krolo vina daruju!

Neophodno je posvetiti se selektivnoj berbi za proizvodnju kvalitetnog Roséa, jer je to svježe vino, bez dorade. Da bi okus ostao svjež, a Rosé boja izuzetno svijetla poput onih u Provansi, bere se ranije, prije nego što poveća vrijednost šećera u grožđu. Grenache noir crna sorta uklopljena u luksuz jednog od upečatljivijih Roséa na hrvatskom tržištu. U ovom vinu arome ... Read More »

Igra darivanja: Jodirani magnezij i magnezij 

ZAŠTO SU JOD I MAGNEZIJ NAJBITNIJI MINERALI ? Od joda se postaje pametniji i inteligentniji… Tako kažu. Ako smatrate da su Japanci najinteligentniji narod, onda je to djelomično i zbog toga što u organizam unose puno joda. Svjetska zdravstvena organizacija svakodnevno upozorava ljude na kronični deficit joda.Zašto nam je jod tako važan?Nadoknađivanjem joda, naročito oralnim putem, mogu se riješiti svi ... Read More »

Shari Lapena: (Ne)sretna obitelj

Shari Lapena nastavlja nizati književne uspjehe. „(Ne)sretna obitelj“ nova je kriminalistička uspješnica koja je u rekordnom vremenu osvojila vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga. Nakon što je njezin prvi roman „Par iz susjedstva“ proglašen najpopularnijim trilerom 2016. godine i pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, ništa manji interes javnosti nije izazvao ni novi roman „(Ne)sretna obitelj“. Baš kao i sa svim prethodnim ... Read More »

Igra darivanja: Pink Ink!

Jednom sretniku poklanjamo ove famozne naušnice, a sve što trebate učiniti da ih upravo Vi osvojite je otići na našu Facebook stranicu, baciti ” lajk ” ako već niste i podijeliti objavu na javno! Također, označite osobu kojoj bi se ovakve naušnice dopale ili bi ih poklonili! Igra nam traje do petka, 22.4. u 20 sati! Više o PinkInk pogledajte ... Read More »

Scroll To Top