Ponedjeljak , 16 svibanj 2022
Savjet:

Igre darivanja

Igra darivanja: Jodirani magnezij i magnezij 

ZAŠTO SU JOD I MAGNEZIJ NAJBITNIJI MINERALI ? Od joda se postaje pametniji i inteligentniji… Tako kažu. Ako smatrate da su Japanci najinteligentniji narod, onda je to djelomično i zbog toga što u organizam unose puno joda. Svjetska zdravstvena organizacija svakodnevno upozorava ljude na kronični deficit joda.Zašto nam je jod tako važan?Nadoknađivanjem joda, naročito oralnim putem, mogu se riješiti svi ... Read More »

Shari Lapena: (Ne)sretna obitelj

Shari Lapena nastavlja nizati književne uspjehe. „(Ne)sretna obitelj“ nova je kriminalistička uspješnica koja je u rekordnom vremenu osvojila vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga. Nakon što je njezin prvi roman „Par iz susjedstva“ proglašen najpopularnijim trilerom 2016. godine i pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, ništa manji interes javnosti nije izazvao ni novi roman „(Ne)sretna obitelj“. Baš kao i sa svim prethodnim ... Read More »

Igra darivanja: Pink Ink!

Jednom sretniku poklanjamo ove famozne naušnice, a sve što trebate učiniti da ih upravo Vi osvojite je otići na našu Facebook stranicu, baciti ” lajk ” ako već niste i podijeliti objavu na javno! Također, označite osobu kojoj bi se ovakve naušnice dopale ili bi ih poklonili! Igra nam traje do petka, 22.4. u 20 sati! Više o PinkInk pogledajte ... Read More »

Igra darivanja: Kasia_DSGN

Nova igra darivanja donosi vam priliku osvojiti jednu predivnu haljinu upravo od Kasia_DSGN! Sve što trebate napraviti je otići na našu Facebook stranicu, baciti ” lajk ” ako već niste i podijeliti objavu na javno! Također, označite osobu kojoj bi se pohvalili da osvojite ovu divotu! Igra nam traje do nedjelje, 24.4. u 20 sati! Naš prethodni članak o Kasia_DSGN ... Read More »

Igra darivanja: Jadrankina otopina!

Umor, malaksalost, bezvoljnost, razdražljivost, pospanost.. samo su neki od znakova da vam je imunitet narušen! Proljeće je najbolje vrijeme da našem imunosnom sustavu osiguramo svakodnevnu podršku prirodnim suplemetima brendova Jadrankina otopina i Jadrankina formula. Biljni koncentrat bogat jodom, Selen, Bio šipak prah bogat C vitaminom i Magnezijev klorid hexahidrat u spreju, Cink sa bakrom, D vitamin, kvalitetna su podrška vašem ... Read More »

Vodimo vas u kino: Čudo

Temeljeno na bestseleru New York Timesa, Čudo je nevjerojatna inspirativna priča o Augustu Pullmanu, desetogodišnjem dječaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Auggie u školu kreće s puno straha ... Read More »

Obitelj.hr i Nivea te daruju

Dobar san potreban je vašoj bebi svakoga dana. Topla kupka, prigušeno svjetlo i umirujuća glazba, opuštajuća masaža i maženje dobri su načini kako svojoj bebi omogućiti bolji san, a istovremeno uživati u predivnim trenucima bliskosti i povezanosti. Kao uvertira u svakodnevne male rituale s vašom bebom i pripremom za spavanje neka bude kupanje. Topla kupka idealna je za umirivanje djeteta ... Read More »

Najljepši trenutci s Vama zauvijek

Drage mame i tate, bake i djedovi, kume i kumovi! Predstavljamo projekt koji ste željno iščekivali sve ovo vrijeme. Prvi osmijeh, prva pusa, prvi koraci, gdje piše da se to vidi samo jednom? Zašto ne biste taj doživljaj ponovno proživljavali svaki dan, gledajući fotografije na zidu? Iskustva su nas naučila da se prvi koraci uglavnom dogode taman kad mama okrene ... Read More »

Igra darivanja: Marihuana kao lijek

Saznajte sve što trebate znati o najkontroverznijoj ljekovitoj biljci današnjice!   Michael Backes MARIHUANA KAO LIJEK Područje: priručnik Naslov izvornika: Cannabis Pharmacy ISBN (meki): 9789531419727 Izdavač: Mozaik knjiga Godina: ožujak 2016. Broj stranica: 264 Format: 18,4 x 23 cm Cijena: 99 kn Urednik: Vid Jakša Opačić Prijevod: Alica Bjeli Duduković   Praktični vodič za upotrebu marihuane u medicinske svrhe Podaci ... Read More »

Igra darivanja: Pet načina kako ga zavesti

Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke provjerene beauty trikove uz koje ćete na večer ljubavi zablistati u punom sjaju!   #1 Uspostavite kontakt očima   Ugledali ste zanimljivog muškarca u sobi prepunoj ljudi? Uspostavite kontakt očima, gledajte ga nestašno točno 2 sekunde, zatim pogledajte u drugu stranu na 2 sekunde pa natrag na njega. Pojavit će se pred vama ... Read More »

Scroll To Top