Breaking News
Početna / Kontakt

Kontakt

 

Dragi naši čitatelji, ispod se nalaze naši kontakti. Molimo Vas da prije kontaktiranja pogledate odgovore na najčešća pitanja koje smo pripremili. Ukoliko ne nađete odgovor na svoj upit, svakako nas kontaktirajte.

 

Kako se mogu registrirati na portalu?

Kad dođete na naslovnu stranicu portala, sa desne strane ispod kalendara nalazi se forma za registraciju. Zgodno je registrirati se kako prilikom komentiranja ne bi svaki puta morali upisivati podatke. Sama registracija je besplatna i potrebno je ime, prezime, nadimak i mail adresa. Vaši podaci vidljivi su isključivo djelatnicima portala i ostaju u potpunosti privatni. Moguće je prijaviti se i putem društvenih mreža.

Gdje se mogu predbilježiti na newsletter i što on sadrži?

Na naš newsletter možete se mailom prijaviti kroz izbornik sa desne strane, na naslovnici portala. Upišite svoj email i s vremena na vrijeme primajte obavijesti o novim člancima, igrama darivanja i slično. Za odjavu s newslettera potrebno je kliknuti link ” odjava ” na dnu e-maila. U slučaju pteškoća, svakako nas kontaktirajte.

Zapošljavanje i suradnja

Ukoliko biste željeli biti dio Obitelj.hr tima, pošaljite nam svoj životopis ili prijedlog suradnje putem kontakt forme ili na mail dolje te ćemo se povratno javiti u najkraćem mogućem roku.

Volonteri

Uvijek tražimo volontere za pisanje, fotografije, te razne druge oblike suradnje. Ukoliko ste uvijek sanjali da se Vaši radovi negdje objave, svakako nam se javite. Veselimo se.

Igre darivanja

Ukoliko ste osvojili nagradu i želite nam dojaviti podatke, molimo upute pročitajte ovdje. Za prijedloge igara, nove suradnje i sve ostalo, molimo obratite nam se e-mailom ili pisanim putem na adresu redakcije.

 

KONTAKTI REDAKCIJE


Sjedište

Portal Obitelj j.d.o.o.
Lonjšćina 15,
10000 Zagreb


info@obitelj.hr
+385 1/4645-222


Marketing

Snježana Županović
snjezana@obitelj.hr

Uredništvo

Iva Koren
iva.koren@obitelj.hr

 

 

Scroll To Top