Ponedjeljak , 16 svibanj 2022
Savjet:

Život sa različitostima

Akosi Vinkovci poziva nove članove

Akosi Vinkovci (atletski klub osoba s invaliditetom) prima nove članove. Na svojim stranicama objavili su poziv koji prenosimo : U slikama piše nešto o nama, o našim sportašima i o našem klubu. Naša vrata su otvorena za sve osobe s invaliditetom i veselimo se novim članovima. Bili vrhunski sportaši, rekreativci ili samo dio nas na treninzima, mi smo mjesto za ... Read More »

Sloup i Ristoski pobijedili, Vučić drugi u Jesolu

Natjecanje drugog dana u Jesolu obilježilo je vjetrovito i kišno vrijeme. Danas su natjecali Matija Sloup, Miljenko Vučić i Mikela Ristoski. Prvi je nastupao Matija Sloup u bacanju kugle F40. Matija je pobijedio sa najboljim ovosezonskim rezultatom 10.07 m iz posljednje serije. U prvom hitcu bacio je 9.80 m, u drugom 9.62 m, u trećem 9.53, u četvrtom 9.91 m da bi u petoj ... Read More »

Ana Gradečak ,trudom do cilja

Novljanka Ana Gradečak u razgovoru za obitelj.hr ; U organizaciji Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom i Atletskog kluba Spektar Pula, na stadionu SRC Veruda – Uljanik u Puli u subotu 23. i nedjelju 24. travnja ove godine bilo je održano Otvoreno pojedinačno.U Medulinu ste bili na pripremama ,kako su tekli treninzi ?Treninzi su se odvijaju odlično, malo u opuštenijoj ... Read More »

Matija Sloup: Medalja na paraolimpijskim igrama moj je cilj

U organizaciji Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom i Atletskog kluba Spektar Pula, na stadionu SRC Veruda – Uljanik u Puli u subotu 23. i nedjelju 24. travnja ove godine bit će održano 25. Otvoreno pojedinačno.U Medulinu ste na pripremama, kako teku treninzi ? U Medulinu su mi uvijek najdraže pripreme. Vrijeme, smještaj, hrana I uvjeti treniranja su odlični što ... Read More »

Ivan Katanušić idem po medalju u Pariz

Dobitnik je Povelje Grada Imotskog za izniman sportski doprinos te je počasni građanin Imotskog. Za nastup na Paraolimpijskim igrama u Riju 2016. godine dobio je medalju Grada Zagreba. Posebno priznanje za osvojeno odličje na Paraolimpijskim igrama u Tokiju dodijelio mu je Hrvatski paraolimpijski odbor na Danu hrvatskog paraolimpijskog sporta u 2022. godini.(izvor HASOSI). U kratkom razgovoru za obitelj.hr U organizaciji ... Read More »

Marijan Presečan imam svoj cilj

Možemo slobodno reći čudesan Slatinčanin ,u lovu na paraolimpijsko zlato u razgovoru za obitelj.hr : U organizaciji Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom i Atletskog kluba Spektar Pula, na stadionu SRC Veruda – Uljanik u Puli u subotu 23. i nedjelju 24. travnja ove godine bit će održano 25. Otvoreno pojedinačno.U Medulinu ste na pripremama ,kako teku treninzi ? Treninzi ... Read More »

Velimir Šandor paraolimpijac vrijedan divljenja

Velimir Šandor, hrvatski je bacač diska i paraolimpijac. Osvajač je dvaju odličja na Paraolimpijskim igrama, bronce u Rio de Janeiru 2016. i srebra u Tokiju 2020…. U organizaciji Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom i Atletskog kluba Spektar Pula, na stadionu SRC Veruda – Uljanik u Puli u subotu 23. i nedjelju 24. travnja ove godine bit će održano 25. ... Read More »

Damjan Sedić izbornik hrvatske paraatletske reprezenzacije

-za obitelj.hr…. U organizaciji Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom i Atletskog kluba Spektar Pula, na stadionu SRC Veruda – Uljanik u Puli u subotu 23. i nedjelju 24. travnja ove godine bit će održano 25. Otvoreno pojedinačno prvenstvo Hrvatske u paraatletici. Recite nam nešto više o tome?Otvoreno pojedinačno prvenstvo Hrvatske – CROATIA OPEN je međunarodno natjecanje s dugogodišnjom tradicijom. ... Read More »

Deni Černi osvajač bronce iz Tokya

Ususret otvorenom državnom prvenstvu u organizaciji Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom i Atletskog kluba Spektar Pula, na stadionu SRC Veruda – Uljanik u Puli koji će se održati Cro Open. Posjetili smo grad Medulin gdje se u Hotelu Park Plaza Belvedere nalaze paraolimpijci te sportaši atletičari na pripremama. Popričali smo s paraolimpijcem i hrvatskim reprezentativcem Denijem Černi koji je ... Read More »

117 natjecatelja na Otvorenom pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u paraatletici 2022.

U organizaciji Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom i Atletskog kluba Spektar Pula, na stadionu SRC Veruda – Uljanik u Puli u subotu 23. i nedjelju 24. travnja ove godine bit će održano 25. Otvoreno pojedinačno prvenstvo Hrvatske u paraatletici. Ukupno je prijavljeno 117 paraatletičara (222 starta) iz 7 europskih zemalja: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke, Crne Gore, Srbije ... Read More »

Scroll To Top