Danas kuhamo za vas : 450g kozica u ljusci 36 malih dagnji 100g filea grdobine tanko narezanog 50g lignje očišćene i tanko narezane 25 ml maslinovog ulja 1 češanj češnjaka nasjeckana 1 srednja mrkva nasjeckani 1 štapić celera nasjeckan1 mali luk nasjeckan1 manji poriluk nasjeckan¼ crvenog čilija nasjeckanog1 rajčica nasjeckana1/8 žličice šafrana 900 ml ribljeg temeljca Za rižoto50 g maslaca ... Read More »
Glavna jela
Feed SubscriptionRecept naših baka Pohani kruh
Vratili smo se u djetinstvo i sjetili se jednog nama najdražeg recepta koje su nam spremale naše bake ,pohanog kruha. Pohani kruh u novije doba zovemo i francuski toast. Osim što se rješavamo starog kruha ,ovaj doručak ima iznimnu sentimentalnu vrijednost ,vračanje u tradiciju . Par trikova kako napraviti fini hrskavi pohani kruh Kruh Kruh što je stariji tim bolje.Izrežemo ... Read More »
Grill piletina u povrtnoj marinadi
Sastojci: 1 limeta 1 limenka svijetlog piva 1 čajna žličica meda 2 glavice češnjaka 2 čajne žličice mljevenog korijandera sol, papar 4 komada pilećih prsa bez kože Priprema : 10 minuta | Kuhanje 14 minuta U zdjelu umiješajte limetu, pivo, med, češnjak, korijander, sol i papar te miješajte dok se med ne rastopi. Dodajte piletinu i ostavite ... Read More »
Matovilac salata
Salata koja može služiti i kao predjelo, glavno jelo ili kao što sam naziv kaže – salata. Ovo je jedan interni receptić i možemo se pohvaliti da je zbilja bilo odlično! Read More »
Domaća lepinja
Našli ste čevape ili mljeveno meso koje planirate napraviti kao čevape? Imate i luk, ali ne lepinju? Nemate frke, evo kako da upotpunimo gušt! Foto by Finoitočka Read More »