Savjet:
Hrvatski  Odbojkaši puni samopouzdanja

Hrvatski Odbojkaši puni samopouzdanja

HRVATSKI ODBOJKAŠI PUNI SAMOPOUZDANJA OČEKUJU POLUFINALNU UTAKMICU PROTIV ITALIJE

Hrvatski odbojkaši nižu uspjeh za uspjehom. Nakon pobjede u četvrtfinalnoj utakmici na Mediteranskim igrama protiv Grčke koju su uvjerljivo dobili rezultatom 3:0 (25:19, 25:19, 25:22) s nestrpljenjem očekuju polufinalnu utakmicu.

“Slegle su se emocije poslije jučerašnje utakmice s Grčkom. Osjećaj biti u polufinalu Mediteranskih igara je vrlo dobar!” – otkriva Kruno Nikačević I dodaje: “ Utakmica protiv Grčke je bila jako dobra za nas. Osim rezultata 3:0 najviše nas veseli dobra igra tijekom cijelog susreta. Kontrolirali smo tempo igre i vodili cijeli susret. Nećemo stati na tome, sutra nas čeka reprezentacije Italije. Svjesni smo svojih kvaliteta, znamo koliko možemo. Veseli nas povratak Sedlačeka u ekipu i dat ćemo sve od sebe kako bi pokušali ući u finale.”

Utakmica Hrvatska – Italija igra se 2. srpnja u 17.30 sati. Petar Đirlić, koji je u utakmici s Grčkom postigao 12 poena, govori: “Bila je to rutinska pobjeda, mislim da smo od početka pa do kraja opravdali ulogu favorita te u nijednom trenutku naša pobjeda nije bila upitna. Dodatno nas je motiviralo što su Grci u grupi namjerno izgubili zadnje kolo kako ne bi išli na Italiju nego na nas. Slijedi nam Italija koja je po meni nominalno favoriti, ali mislim da imamo bolje šanse, dulje smo na okupu i iskusniji smo. Imali smo teži raspored od njih, ali ako se poklopi par stvari i uđemo od početka jako i ako se pripremimo dobro možemo pobijediti. Od samog početka cilj nam je bio osvojiti medalju. Jako smo sretni što smo sada tu i drago nam je vidjeti veliki broj sportaša koji dolaze pratiti naše utakmice što nas još dodatno motivira. Nadamo se da ćemo s pobjedom osigurati postolje.”

Hrvatska muška reprezentacija na Mediteranskim igrama je u sastavu: Bernard Bakonji, Petar Višić, Ivan Mihalj, Kruno Nikačević, Stipe Perić, Petar Đirlić, Tomislav Mitrašinović, Hrvoje Pervan, Marko Sedlaček, Filip Šestan, Tino Hanžić i Ivan Zeljković.

selectpr.ht

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top