Breaking News
Početna / Igre darivanja / Obitelj.hr i Mozaik knjiga vas daruju!

Obitelj.hr i Mozaik knjiga vas daruju!

OSJEĆAJTE SE I IZGLEDAJTE IZVRSNO – vodič do vrhunske tjelesne kondicije za žene!

Vjezbajte bez sprava zene web

Nakon svjetskog uspjeha priručnika Vježbajte bez sprava (You are Your own Gym), autorski dvojac Mark Lauren i Joshua Clark pišu priručnik za vježbanje namijenjen isključivo ženama.
Kako su iskustva u treniranju mornaričkih Tuljana, specijalnih postrojbi američke mornarice Marku Laurenu pokazala, specifičnosti između ženske i muške fiziologije, snage i mogućnosti nametnule su potrebu ovakvog priručnika koji vodi računa o ženskoj anatomiji i o tome da ženama njie nužno potrebna snaga već tijelo oblikovano u skladu sa njihovom građom. Isto tako, priručnik je nastao i zbog autorove osobne zgroženosti činjenicom da se žene bespotrebno izgladnjuju i muče raznim dijetama, troše mnogo novca na skupe satove u teretanama ili fitnes centrima, a da rezultati nisu ni iz daleka takvi kakve priželjkuju. I da biti mršav, ne znači imati lijepo i zdravo tijelo.

Zbog toga ovaj priručnik donosi 120 različitih vježbi, namijenjenih ženama, i podijeljenih u tri različite razine težine izvođenja što omogućuje ženama da im vježbanje nikada ne bude dosadno te da u vrlo kratkom vremenu, povećavanjem težine vježbi, steknu vitku i mišićavu, lijepo oblikovanu figuru kojm će se ponositi.

Budući da je tijekom posljednjeg desetljeća rasla potreba za vojnim snagama Specijalnih jedinica, elitni trener Mark Lauren bio je na prvim linijama pripremajući gotovo tisuću vojnika, u rekordnom vremenu ih dovevši do forme, vitkosti i snage.

Sada, za obične ljude, on otkriva tajnu svojega nevjerojatno učinkovitog režima – jednostavne vježbe koje ne zahtijevaju ništa više od otpora svojoj vlastitoj tjelesnoj snazi, a koje će vam pomoći da dosegnete najvišu točku fitnesa i izgledate bolje nego ikad.

Naoružani motivacijskim tehnikama, stručnim treningom i savjetima o prehrani Marka Laurena, vidjet ćete brze rezultate vježbajući samo trideset minuta dnevno, tri dana tjedno – u svojoj dnevnoj sobi, dvorištu, garaži, hotelskoj sobi ili uredu. Laurenove vježbe razvijaju više mišića koji poboljšavaju metabolizam od dizanja utega, sagorijevaju više masti od aerobike, a sigurnije su i od jednog i od drugog jer vježbe snage bez utega razvijaju ravnotežu i stabilnost, te stoga sprečavaju ozljede. Odaberite svoju razinu vježbanja – snovnu, 1. klasu, majstorsku klasu ili glavnu klasu – i započnite slijedeći jasne upute za 125 vježbi koje razrađuju svaki mišić u vašem tijelu, od vrata do gležnjeva. Zaboravite na članstvo u teretani, dizanje utega i zablude iz reklama. To je sve jadna zamjena za najnapredniji fitnesstroj na svijetu, jedini bez kojeg nikad niste: svoje tijelo.

“Mark Lauren je tehnike vježbi snage za specijalce uklopio u razumljiv i jednostavan program koji može izvoditi svatko, bilo gdje, bilo kad, otvorivši put za svakoga tko želi doći u najbolju formu u svom životu.” – GREGORY PETERMAN, narednik, Zelene beretke

“Uspostavite kontrolu nad sobom uz svoje vlastito tijelo kao teretanu!” – MIKE FISHER, zapovjednik, 82. Zračna divizija; izviđač američke vojske; pukovnik, Američka vojska

“Savršeno za naše doba u kojemu smo svi stalno na putu. Uz ovu izvrsnu knjigu sa sobom nosimo cijelu teretanu u svojoj glavi!” – GENERAL JAMES ABRAHAMSON, Američke zračne snage

TROŠITE MASNOĆE, A NE SVOJE VRIJEME!

Recite zbogom dugim, napornim satima u teretani i dosadnim kardiovježbama koje vam uništavaju mišiće. Elitni trener i guru fitnesa Mark Lauren ovdje je kako bi vam pokazao da je najbolja – i jedina – oprema koju trebate kako biste došli u formu besplatna i uvijek pri ruci: vaše vlastito tijelo.

Ovaj brz i jednostavan program uštedjet će vam vrijeme i novac, a možda će vam i spasiti život. Za manje od trideset minuta, tri puta na tjedan – i bez sprava i utega – možete imati lijepo oblikovane ruke, ravnije trbušne mišiće, čvršću stražnjicu i fantastične noge kakve ste oduvijek željeli. Nećete izgraditi višak mišića, nego ćete dobiti snagu, a svoje tijelo pretvoriti u stroj za trošenje suvišnih masnoća.

U knjizi Vježbajte bez sprava za žene 120 je različitih vježbi, podijeljenih u pet kategorija – vučenje, čučnjevi, guranje u istoj razini, uspravno guranje i sagibanje – uz tri postupne razine težine. Zbog toga vam nikad neće dosaditi iste statične vježbe. A uz tako malo vremena – manje od jedan posto vašeg vremena svaki tjedan! – taj je program zabavan i može se bez muke uklopiti u vaš posao i obiteljske planove. Uz Marka Laurena, kao svojeg motivacijskog i nutricionističkog trenera, knjiga Vježbajte bez sprava za žene pomoći će vam da ostvarite vlastite ciljeve fitnesa. Na kraju krajeva, nije riječ o tome da se s lakoćom krećete teretanom nego da se lakoćom krećete kroz život – vitkiji, snažniji, samopouzdaniji i puni energije.

MARK LAUREN je diplomirani specijalist za vojni tjelesni trening, specijalni izviđač u ratnim operacijama, triatlonac i prvak u Thai boksu. Učinkovito je osposobio gotovo tisuću vježbenika za ekstremne zahtjeve najelitnijih jedinica za specijalne operacije. Autor je međunarodno poznate knjige, biblije vježbi snage Vježbajte bez sprava. Živi u Tampi, na Floridi.

Ovdje možete naći i poveznice s mrežnim stranicama na kojima su videosnimke vježbi:
www.YouAreYourOwnGym.com

 

IGRA DARIVANJA

Poklanjamo vam 2×1 knjigu Vježbajte bez sprava kako biste se brže i efektivnije riješili preostalih zimskih naslagica. Sve što trebate učiniti je napisati * ŽELIM KNJIGU!* i slučajnim ćemo odabirom odabrati dvoje sretnika.

Igra traje do 7.2.2014 u 14 sati, a pravila pročitajte OVDJE.

 

 Dobitnici su ANJA i MALA PLAVA. Molimo dobitnike da se jave sa podacima ( ime, prezime, adresa i kontakt broj mobitela ) na mail igre@obitelj.hr sa oznakom VJEŽBAJTE BEZ SPRAVA.

O nama Obitelj.hr

57 komentara

 1. želimmm knjigu
  jesam i idem

 2. Zelim knjigu!!!

 3. Dunja na ormaru

  ŽELIM KNJIGU!

 4. Želim knjigu!

 5. ŽELIM KNJIGU!

 6. ŽELIM KNJIGU!

 7. ŽELIM KNJIGU!

 8. Jelena Kovačević

  ŽELIM KNJIGU

 9. * ŽELIM KNJIGU!*

 10. * ŽELIM KNJIGU!*

 11. ŽELIM KNJIGU!

 12. ŽELIM KNJIGU!

 13. * ŽELIM KNJIGU!*

 14. ŽELIM KNJIGU!

 15. * ŽELIM KNJIGU!*

 16. ŽELIM KNJIGU!

 17. ŽELIM KNJIGU!

 18. ŽELIM KNJIGU!

 19. * ŽELIM KNJIGU!*

 20. ŽELIM KNJIGU!

 21. ŽELIM KNJIGU!

 22. Želim knjigu!

 23. ŽELIM KNJIGU!

 24. ŽELIM KNJIGU!

 25. ŽELIM KNJIGU!

 26. ŽELIM KNJIGUUUUU! <3

 27. ŽELIM KNJIGU!

 28. * ŽELIM KNJIGU!*

 29. * ŽELIM KNJIGU!*

 30. * ŽELIM KNJIGU!*

 31. ŽELIM KNJIGU!

 32. ŽELIM KNJIGU!

 33. ŽELIM KNJIGU!

 34. *ŽELIIM KNJIGU!*

 35. ŽELIM KNJIGU
  p.s.jako

 36. * ŽELIM KNJIGU!*

 37. ŽELIM KNJIGU!

 38. ŽELIM KNJIGU!

 39. * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!* * ŽELIM KNJIGU!*

 40. * ŽELIM KNJIGU!*

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top