Ponedjeljak , 28 studeni 2022
Savjet:
DINO MARTINOVIĆ predstavlja svoju prvu pjesmu ”Čuvar tvoga sna”

DINO MARTINOVIĆ predstavlja svoju prvu pjesmu ”Čuvar tvoga sna”

Iako je cijeli život okružen glazbom, nije ni sanjao da će jednoga dana započeti svoju samostalnu karijeru.

Pjevač specifičnog vokala, Dino Martinović, završio je Ekonomski fakultet u Zagrebu i po završetku fakulteta vratio se u svoj rodni Zadar gdje uspješno spaja svoje zanimanje s glazbom, a sada predstavlja svoju prvu pjesmu ”Čuvar tvoga sna”.

Međutim, iako je obrazovanje bilo usmjereno na ekonomiju, stjecajem okolnosti nekoliko se puta našao u društvu glazbenih stručnjaka koji su bili uvjereni kako Dino ima glazbeno obrazovanje.


– Za vrijeme studiranja imao sam nekoliko nastupa tada u Zagrebu. Sviram nešto sitno gitaru i učim svirati klavir. Kao dečko otkrio sam pjevanje ljetujući na otoku te smo uz gitaru pjevali curama nekad i “ispod prozora” kako za sebe tako i za prijatelje. – kroz šalu je rekao što je prevagnulo da se i profesionalno okuša u glazbenom svijetu.

Glazbu autorski potpisuje Marin Seko, a tekst Gordana Seko i Niko Mamut.

– Pjesma je balada koja govori o ljubavi dvoje ljudi i njihovim usponima i padovima i borbi jedno za drugo, a sve je predivno, baš onako toplo pretočeno i u spot koji je sniman na Pagu, a u kojem mi je glumački dio olakšala glumica Martina Ivanković koja iza sebe ima više od 15 godina plesnog iskustva, a koja je plesala i u mjuziklima ‘Mamma Mia’ i ‘Crna kuća’. – rekao je Dino.

Pjesma ‘Čuvar tvoga sna’ je lijepa balada kojom Dino započinje put svoje glazbene karijere.

Press Hamar Media

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top