Savjet:
HRT: “Knjazalište” Roberta Knjaza od 2. listopada na HTV-u

HRT: “Knjazalište” Roberta Knjaza od 2. listopada na HTV-u

Nova serija Roberta Knjaza “Knjazalište” donosi nam nepoznate pojedinosti o poznatim protagonistima, a dotiče se i tragičnih tema poput izumiranja domaćih bauštelaca i kumica, otvara nam uši za poteškoće gluhih i razbija stereotipe o starim osobama. Otkrijte jesu li influenceri antijunaci i gdje sve možete otputovati samo od skupljanja boca.

Svjedočite povratku na travnjak Vedrana Ćorluke koji je zaigrao za romski NK Parag i saznajte koje su ljubavne savjete Franki dale romske WAGsice. Knjazalište će pročistiti vaše emocije i odmoriti vas od surove stvarnosti.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić kao Romi, Enis Bešlagić kao žena, Stjepan Hauser kao gluha osoba, Marko Grubnić kao sakupljač boca… U Knjazalištu, zabavno-poučnoj seriji autora Roberta Knjaza, poznatim osobama na jedan smo dan dali neobične uloge i stavili ih u neobične situacije.

Ella Dvornik štema na baušteli, Dino Jelusić nosi pelene u domu za starije osobe, a Petar Grašo je pic-majstor. I to u Napulju. Barbara Kolar i Duško Ćurlić dan su proveli kao kumice na placu, a lovci iz Potjere kao praljudi.

U prvoj epizodi putujuće Knjazalište u najveće romsko naselje Parag dovodi Vatrenog Vedrana Ćorluku i njegovu suprugu Franku. I dok romske WAGsice Franki dijele ljubavne savjete, Čarli svoje nogometno znanje dijeli s igračima NK Parag.

Pogledajte kako se ovaj poznati bračni par snašao u skupljanju starog željeza. Uživajte u romskoj verziji Plesa sa zvijezdama i svjedočite Vedranovom spektakularnom povratku na travnjake u dresu jedinog romskog kluba u Hrvatskoj.Ćorluke kod Roma – čista romantika.

Prva epizoda Knjazališta na rasporedu je u ponedjeljak 2. listopada u 20.15h na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Scenarist, redatelj i voditelj je Robert Knjaz, koscenaristi su Marin Periš, Željko Stručić i Filip Majić, montaža: Monika Rakuljić, Marko Šuvak Martinović, Nina Velnić, Marija Bjelinski, Ivana Fumić, producentica je Ivana Rukavina.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top