Znate li....
Početna / Događanja / Zvijezda showa ‘Ljubav je na selu’ vs. zvijezda ‘Superpara’!

Zvijezda showa ‘Ljubav je na selu’ vs. zvijezda ‘Superpara’!

Poznata lica kuhaju u ovotjednoj ‘Večeri za 5’

Kulinarski izazovi stižu kandidatima iz Zadra i okolice. U gradu svetog Krševana prvi će u ovotjednoj ‘Večeri za 5’ ekipu ugostiti student digitalnog marketinga Daniel. U goste mu stižu pomoćna kuharica Mirjana, prodavačica Irena, ugostitelj Nikola i pjevačica Tina.

Daniel Mijatović (26)

Student digitalnog marketinga protukandidate će ugostiti u svom domu u Zadru. Uz studij, bavi se sportom i glazbom, a obožava i kuhati. Upravo iz ljubavi prema dobroj hrani i kuhanju, prijavio se u ‘Večeru za 5’. Za sebe će reći da je pozitivan, zabavan, društven i snalažljiv. Preferira mediteransku prehranu, a u kuhinji je pomalo nespretan. Uz glazbu, važan dio života mu je i vjera.

Mirjana Marušić (58)

Pomoćna kuharica Mirjana ugostit će protukandidate u svom domu u Zadru. U ‘Večeru za 5’ prijavila se jer voli druženje te joj je to omiljena emisija. Za sebe će reći da je vedra, komunikativna i društvena. U slobodno vrijeme gleda serije i odmara, a kada kuha – najčešće sprema mediteransku hranu. Svojedobno je njezin sin Marino sudjelovao u showu ‘Život na vagi’ te stoga Mirjana već ima iskustvo pred kamerama.

Irena Lalin (50)

Prodavačica Irena dolazi iz Biograda na Moru. Po zanimanju je fitofarmaceutska tehničarka koja obožava kuhanje. Želi pokazati u showu dalmatinske specijalitete, a usto vrijeme provodi u masliniku, sunča se na plaži te uživa i opušta se uz more. Gledatelji će je prepoznati iz showa ‘Ljubav je na selu’, gdje je tražila ljubav.

Nikola Rašin (53)

Ugostitelje Nikola dolazi iz mjesta Drage, a bavi se turizmom i apartmanima. U ‘Večeru za 5’ prijavio se zbog novog iskustva, no kada je u pitanju hrana – preferira dalmatinske klasike. Slobodno vrijeme provodi u ribolovu te u društvu obitelji.

Tina Fain (34)

Pjevačica iz Zadra gledateljima je već poznata i iz showa ‘Superpar’. Komunikativna je i vesela, a uz glazbu, bavi se i ugradnjom trepavica. U slobodno vrijeme voli se šetati i boraviti u prirodi.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top