Znate li....
Početna / Vaš kutak / Tvoj stih

Tvoj stih

Feed Subscription

Novo lice na Balkanskoj estadnoj sceni:Osvajanje srca melodijama -Upoznajte Iku

Refik Arslanović Iko – Novo lice na estradnoj sceni osvaja srca Balkana,tekstopisac čije ćemo pjesme pjevati… Uzbudljive vibracije prolaze kroz glazbenu scenu Balkana jer je našu regiju obasjalo novo ime – Refik Arslanović Iko. Ovaj talentirani tekstopisac svojom je umjetnošću već zarobio srca mnogih poznatih izvođača iz cijelog Balkana. Svi glazbeni virtuozi s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će Refikove pjesme ... Read More »

U čast Arsenu Dediću

Čitamo Arsena ovaj utorak, 19. rujna s početkom u 19.30 sati na krovnoj terasi Kulturnog centra Osijek! Glazbeni opus Arsena Dedića nadaleko je poznat, sviran i (o)pjevan. Njegov pjesnički opus manje je poznat – iako, tekst svake njegove pjesme „pjesma je za sebe“. Prošlo je osam godina otkako nas je fizički napustio, mnogi će se složiti – najveći hrvatski šansonijer, ... Read More »

Tanke niti

Proza Ružica Gavranović …zaborav je melodija koja nenajavljeno odjekne Budim se tik pred zoru da bih vidjela izlazak sunca komadić raja meni – nama darivan u rukama mi radost koju želim nositi i dijeliti pastirima oračima i beračima trave svima onim koji bijahu ovdje za njih livadom se prosu slap svjetla dok biserna rosa i bijela maglena nit poprimiše izgled ... Read More »

Tko su osobe koje pišu Poeziju ?

Poezija je umjetnost koja seže duboko u ljudsku dušu, otkrivajući emocije i misli na načine koje drugi oblici izražavanja ne mogu dosegnuti. No, postoji mnogo različitih tipova ljudi koji se upuštaju u pisanje poezije, svaki s vlastitim motivacijama i stilovima. U nastavku istražujemo neke od tih tipova i njihovu ulogu u svijetu poezije. Romantičari:Romantičari su vjerojatno najpoznatiji tipovi pisaca poezije. ... Read More »

Jakov Viszmeg u KAIROS Wellness – Health & beauty center promovirao knjigu “Ramona”

Prije same promocije imali smo čast dobiti knjigu ranije od našeg Jakova koji je postao u Osijeku najmlađi autor svoje prve knjige ‘Ramone’. Glavna mu je inspiracija za ovaj roman bila odvažna,hrabra žena, čvrstog karaktera i hladne glave prilikom donošenja važnih odluka i poteškoća u životu sa kojima se današnja žena susreće. Posebna gošća bila je Sandra Lončarić, glumica HNK ... Read More »

Predstavljanje slikovnice “Ludi Škarpa” Damira Urbana u Šibeniku

Damir Urban objavio je dječju slikovnicu “Ludi Šarpa” koju će , nakon riječkog predstavljanja, predstaviti i u Šibeniku. Događaj će se održati 1. srpnja na zelenoj površini ispred klluba Azimut na adresi Obala palih omladinaca 2. Predstavljanje se organizira u sklopu 62. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, a autor Damir Urban će tom prigodom posjetiteljima čitati slikovnicu. Press/CMCTV Read More »

Poezija Borna Kekić

Predstavljamo mladog umjetnika Bornu,a vi procijenite …. Borna KekićRođen je u Zagrebu, završio je srednju ekonomsku školu. Glazbom se počeo baviti još kao dječak u Dječjem zboru Zagrebački Mališani. Rep glazbom počeo se baviti u 7. razredu osnovne škole i to mu ostaje do danas, a prošao je kroz razne oblike bavljenja ovom vrstom glazbe. Piše vlastite tekstove, stvara vlastitu ... Read More »

Scroll To Top