Znate li....
Početna / Događanja / Promo / Prvenstvo Hrvatske – kadetkinje i kadeti osvojili pet medalja

Prvenstvo Hrvatske – kadetkinje i kadeti osvojili pet medalja

U Zagrebu su proteklog vikenda održana dva dvoranska državna prvenstva. Prvo su u subotnjem programu nastupili kadetkinje i kadeti, a dan kasnije mlađe kadetkinje i mlađi kadeti. Osvojeno je ukupno pet medalja i to prvog dana natjecanja. Crveno-plavi su izborili po dva zlata i srebra te jednu broncu što je nekako i u granicama očekivanoga.

Eva Martinović bila je najbolja na 60 metara s preponama među kadetkinjama, a njezin rezultat 9,08 ujedno joj je i osobni rekord. Prvak je i Jakov Maričak u skoku s motkom za kadete s preskočenih 4,00 metara. Drugi je na 60 prepone bio Nikola Šešum s istrčanih 9,09 sekundi dok je isti plasman u skoku u dalj ostvarila Elena Patača uz osobni rekord 5,42. Broncu je osvojila štafeta 4×200 metara u sastavu: Karlo Ledić-Krznarić, Dominik Matoković, Gabriel Ovničević i Nikola Šešum s rezultatom 1:44,22.

Što se tiče one mlađe konkurencije, odličja ovaj puta za nas nije bilo. Neki su ostali korak do postolja, a najviše se iskazala Lana Barišić koja je bila dva puta četvrta. U skoku u vis preskočila je 1,40 dok je osobni rekord zabilježila u utrci.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top