Breaking News
Početna / Kuharica / Deserti / Rezanci s makom

Rezanci s makom

– Nema se ovdje što puno pričati – pravo starinsko jelo, ili ih voliš ili ne voliš. Nisam ih jela godinama, i baš sam neki dan naišla na nekakav tekst o njima i odlučila ih napraviti.Mogu biti kao obrok ili kao desert. O bo ža vam!

Video recept

https://www.instagram.com/reel/

RECEPT:

– 100ml mlijeka – milk

– 60g šećera – sugar

– 150g maka – poppy seeds

– 250g širokih rezanaca, tjestenine po želji

– pasta

U posudu za kuhanje dodati mlijeko i šećer.Kuhati dok mlijeko ne provrije i šećer se ne otopi.Dodati mak i kuhati još nekoliko minuta. (treba biti gusto).Skuhati tjesteninu kao i inače.Skuhanu tjesteninu umiješati u smjesu s makom.Jedite toplo.

Antonia Jagodić

Nađi nas i na Facebooku!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top