Srijeda , 6 prosinac 2023
Savjet:
Preminuo je Matthew Perry

Preminuo je Matthew Perry

U subotu u poslijepodnevnim satima umro poznati glumac.Svijet oplakuje gubitak jednog od svojih najpoznatijih lica, Matthewa Perryja, čuvenog po svojoj ulozi Chandlera Binga u nezaboravnoj TV seriji “Prijatelji.” Prema stranim medijskim izvješćima, Perry je preminuo, a njegovo tijelo pronađeno je u njegovom domu, u jacuzziju.Poznato je da se glumac godinama borio sa ovisnosti od alkohola i droga,o čemu je i sam javno govorio.

Matthew Perry, koji se rodio 19. kolovoza 1969. godine, stekao je globalnu slavu i obožavanje tijekom devedesetih godina zahvaljujući svojoj neodoljivoj glumi i karakterističnom humoru. Njegova uloga Chandlera Binga, čovjeka sa suptilnim humorom i neodoljivim šarmom, ostala je zlatnim standardom u svijetu komedije.

Njegovi kolege iz “Prijatelja” i prijatelji iz industrije izrazili su duboku tugu povodom njegove smrti. Courtney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer, koji su zajedno s Perryjem činili nezaboravan glumački ansambl, objavili su poruke sućuti i prisjetili se zajedničkih trenutaka provedenih na setu.

Matthew Perry je bio poznat i po svom talentu izvan “Prijatelja.” Nastavio je graditi svoju karijeru u kazalištu i filmu, te je sudjelovao u raznim projektima. Unatoč osobnim izazovima koje je javno dijelio s obožavateljima, njegova prisutnost na ekranu i pozornici ostavila je snažan utisak i inspirirala mnoge.

Perryjeva smrt je veliki gubitak za svijet zabave, a njegova uloga kao Chandler Bing ostat će živa uspomena na njegovu izvanrednu karijeru. Njegova autentična komična genijalnost i sposobnost da nas nasmiješi u teškim trenucima ostat će trajna inspiracija.

Svijet će se prisjetiti Matthewa Perryja s dubokim poštovanjem i tugom. Njegova nasljedstva će ostati neprocjenjiva, a njegova uloga u “Prijateljima” ostat će živa za buduće generacije koje će otkrivati čari te nezaboravne serije.

Foto / Instagram

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top