Ponedjeljak , 28 studeni 2022
Savjet:
Otvorenje 15. Weekend Media Festivala u Rovinju – u znaku HRT-a!

Otvorenje 15. Weekend Media Festivala u Rovinju – u znaku HRT-a!

Sinoć je u Rovinju, spektakularnim koncertom DARKA RUNDEKA i JAZZ ORKESTRA HRT-a, i službeno otvoren 15. WEEKEND MEDIA FESTIVAL. Već od ranoga popodneva u nekadašnju Tvornicu duhana Rovinj slijevale su se rijeke akreditiranih sudionika ovogodišnjeg WMF-a, a kojih se do nedjelje, koliko festival traje, očekuje više od pet tisuća – predstavnika komunikacijskog i medijskog svijeta Hrvatske, regiije, ali i gostiju izvan granica EU-a. 
Dobro raspoloženje počelo je već i prije samoga koncerta, zajedničkim gledanjem (svih sinoćnjih uzvanika i posjetitelja WMF-a) maestralne utakmice Hrvatska-Danska, u pravoj, navijačkoj atmosferi, na velikom i svim ekranima HRT-ova štanda u glavnom paviljonu WMF-a. 
A današnji program počeo je već u 9:50 (izravnim uključenjem iz HRT-ova “pokretnog” studija i štanda u Rovinju u emisiju Dobro jutro, Hrvatska, razgovorom s direktorom programa WMF-a Tomom Ricovim i izvršnim direktorom Borisom Kovačekom) te vrlo atraktivnim predavanjem Yossie Melmana, najpoznatijeg izraelskog stručnjaka za špijunažu i Mossad, pod nazivom “Što možemo naučiti od Mossada?”
A već u 12:15 počeo je i prvi panel o budućnosti televizijskog medija u nas i u svijetu: “Što ima na TV-u?”, u kojem je (uz Dražena Mavrića s Nove TV i Branka Čakarmiša s RTL-a) sudjelovao i Glavni ravnatelj HRT-a Robert Šveb. Potom je 19 sati na rasporedu WMF-a svečana premijera – prve epizode nove HRT-ove hit-serije “METROPOLITANCI”, a koja od ponedjeljka i utorka počinje, u prime-timeu, na Hrvatskoj televiziji (HTV1).
Nakon projekcije (uz nazočnost protagonista serije, glumice Nataše Janjić Medančić, redatelja Igora Šeregija i autora serije Daria Vincea) slijedi i ekskluzivni večernji “HRT-party”, na kojem će se – uz raskošan domjenaki zvuke grupe Gelato Sisters), zabavljati svi najpoznatiji sudionici i celebrityji WMF, kao i svi zajedno, vodeći ljudi i najveći brandovi sve tri “konkurentske” televizije u nas: HRT-a, RTL-a i Nove TV. 

foto/RENATO BRANĐOLICA

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top