Breaking News
Početna / Događanja / Provedite Dan zaljubljenih u Vukovaru uz najljepše ljubavne hitove Petra Graše

Provedite Dan zaljubljenih u Vukovaru uz najljepše ljubavne hitove Petra Graše

Sve je spremno za veliki koncert Petra Graše u Vukovaru, u subotu, 17. veljače u Sportskoj dvorani „Danijel Rehak“, s početkom u 20 h. A Petar Grašo se tim povodom javio iz Splita, s posebnom porukom za sve fanove u Slavoniji i pozvao ih na koncert:

„Dragi moji, veliki pozdrav iz mog rodnog Splita. Jako se radujem da je nakon dugo vremena konačno došao taj dan da se družimo u Vukovaru. Za ovaj me grad vežu brojne uspomene iz djetinjstva jer sam s ocem koji je neko vrijeme boravio u Vukovaru dosta vremena proveo u ovom gradu. Vidimo se 17. veljače u Vukovaru. Radujem se! Bit će to sasvim sigurno koncert za pamćenje!” poručio je Petar Grašo ususret koncertu u Vukovaru.

Uz prodajna mjesta u Vukovaru, na recepciji hotela Lav, u Tisak Media centru i BP Petrol Croduxu, ulaznice se sada prodaju i u Vinkovcima, u fitness centru ZARA, a mogu se kupiti i online u sustavu Eventim.

Za ovogodišnje Valentinovo, svi putovi sigurno vode u Vukovar! Grašin koncert će ovaj grad pretvoriti u epicentar ljubavi i romantike, ali i vrhunske glazbene zabave. Razlog više da više ne dvojite i da požurite po svoje ulaznice za ovaj koncertni spektakl.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top