Ponedjeljak , 2 listopad 2023
Savjet:

Medijsko pokroviteljstvo

CMC 200 Party rasplesao publiku u Slavonskom Brodu

Sinoć je otvoreno 7. izdanje Slavonija festa CMC 200 koncertnim nastupima u Tvrđavi Brod. Chosque, Mejaši, Boris Novković, Željko Bebek i Vigor zabavljali su Slavonski Brod. Brojna publika uživala je u glazbenom programu – pjevala je i plesala na najveće hitove svojih omiljenih izvođača. U uzavreloj atmosferi, koncerti trajali su duže od očekivanog, što je publiku dodatno razveselilo. CMC Party ... Read More »

Boris Novković dolazi u Brod zapjevati svoje najveće hitove

Jedan od najpopularnijih kantautora u regiji, Boris Novković, dolazi u brodsku tvrđavu održati nastup za pamćenje. Nakon spektakularnog nastupa na CMC festivalu u Vodicama prošlog ljeta, Boris Novković će zajedno sa svojim bendom otpjevati svoje najveće hitove: “Kuda idu izgubljene djevojke”, “Dok svira radio”, “Prodala me ti”, “U dobru i zlu”, “Što je s princezom moje vrele mladosti” te zasigurno ... Read More »

Legendarni Željko Bebek dolazi na pozornicu CMC 200 Slavonija festa

Ikona hrvatske glazbe, veličanstveni Željko Bebek, u petak 25.08. dolazi u Slavonski Brod pred svoju vjernu publiku gdje će zajedno zapjevati neke od njegovih najvećih hitova. “Da je sreće bilo”, “Sinoć sam pola kafane popio”, “Oprosti mi, što te volim”, “Ja po kafanama”, “Kupit ću nam sat”, “Gdje sam bio”, sve su to pjesme bez kojih ne može proći niti ... Read More »

Opća Opasnost zapalit će publiku svojim nastupom na CMC 200

Nakon velikog koncerta u Tvornici kulture i ljetnog razdoblja ispunjenog nastupima, Opća Opasnost sprema se za zatvaranje sezone i to na Slavonija festu CMC 200. Ovi poznati Županjci proslavili su svoj okrugli 30. rođendan, a kako i sami kažu, ne bi toliko opstali da nije bilo njihove vjerne publike. Već iskusni na brodskoj pozornici Slavonija festa CMC 200, Opća Opasnost ... Read More »

Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa

The Splitters prvi puta u Slavonskom Brodu Splitska rock četvorka The Splitters nastupiti će po prvi puta u Slavonskom Brodu na ovogodišnjem izdanju CMC 200 Slavonija Fest. The Splitters su pravo osvježenje na domaćoj rock sceni, a svojom izvedbom na ovogodišnjem festivalu zasigurno će osvojiti srca publike i predstaviti se u svojem najboljem izdanju. Publika na festivalu imat će priliku ... Read More »

Scroll To Top