Znate li....

Na proljetnom izdanju radionice “Stilska jednadžba” pridružit će se gosti iz svijeta mode

Strast prema edukativnom pristupu odijevanju i želja za demokratizacijom mode osnovni su pokretači poznate modne stilistice Ivane Pavić u njenom svakodnevnom radu te uslugama koje pruža, a jedinstvene su na domaćem tržištu.Kroz uslugu online stilističkog savjetovanja “Virtual Stylist” razbila je stigmu kako su modni stilisti rezervirani samo za povlaštene i ponudila uslugu koja pred vas servira gotove modne kombinacije s direktnim linkovima ... Read More »

20 godina modne kuće eNVy room

Prije točno dvadeset godina, 14. svibnja 2004. godine, na reviji u Kulturnom centru Kaptol prošetala je prva kolekcija perspektivnog dizajnerskog dvojca eNVy room. Na isti taj datum, samo dva desetljeća kasnije, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović će u Rimac Campusu održati eNVy room reviju powered by 1664 Blanc kako bi, ispred predstavnika medija, brojnih ambasadora, te suradnika i prijatelja kuće, ... Read More »

Zrinka Ćorić je nova Miss Universe Hrvatske!

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu izabrana je 28.Miss Universe Hrvatske. Ona se zove Zrinka Ćorić, ima 22 godine i dolazi iz Dubrovnika. Zrinka je ponosna što se napokon ostvarila kao osoba kroz iskustva koja je imala do sada jer je, unatoč rizicima, uvijek pokušala slušati sebe te na taj način učiti nositi se usponima i padovima koji su ... Read More »

Najsjajnija večer elegancije: Izbor za Miss i Mistera Treće dobi u Hotelu Sport Ivanić Grad

Jučer je u hotelu Sport održan spektakularan događaj koji je okupio ljude iz cijele zajednice – izbor za Miss i Mistera Treće dobi. Deseti po redu izbor, koji je organizirala udruga Treća dob pod pokroviteljstvom grada Ivanić Grad, obilježio je večer glamura, elegancije i šarma. Izbor za Miss i Mistera Treće dobi održan je jučer, 04.05., u hotelu Sport pod ... Read More »

Miss Universe bit će okrunjena za par dana ! Znate li sve dosadašnje pobjednice Miss Universe Hrvatske?

Miss Universe bit će okrunjena za par dana ! Znate li sve dosadašnje pobjednice? Tko će naslijediti Jelenu Glišić, Nataliju Pricu, Ivanu Delač, Renatu Lovrinčević? Još je samo nekoliko dana ostalo do finalnog izbora Miss Universe Hrvatske 2024.! Za prestižnu titulu, ali i brojne vrijedne nagrade bori se 15 finalistica koje uvježbavaju zadnje detalje svojeg nastupa pred ocjenjivačkim sudom koji ... Read More »

Iluzija Zorana Mrvoša

DIZAJNER ZORAN MRVOŠ POTPISUJE KOLEKCIJU INSPIRIRANU ŽENAMA KOJE SE ODUPIRU NASILJU Protagonistice Mrvoševe nove kampanje su Ida Prester, Tihana Lazović, Antonija Stupar Jurkin i Arija Rizvić, čija se imena vežu uz aktivizam i borbu za prava žena Nekoć davno, u malom kraljevstvu postojala je princeza koja je sanjala o životu u bajci, o udaji za princa i sretnom životu. Ali ... Read More »

Kolekcija Krie X Provir predstavlja inovativnu inicijativu

Projekt “Uz more za more: zelena misija za održivu budućnost Hrvatske” obilježio važan korak u očuvanju morskog okoliša i promociji održive mode Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i uništavanja planeta. Glavna misija projekta “Uz more za more: zelena misija za održivu budućnost ... Read More »

Novi izbor za Kraljicu Zagreba uskoro će se održati u KD Vatroslav Lisinski

Izbor za Kraljicu Zagreba 2024. godine održat će se u KD Vatroslav Lisinski, a novu Kraljicu Zagreba okrunit će Vita Sever – aktualna Kraljica Zagreba i Kraljica Hrvatske Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u ponedjeljak, 13. svibnja, bit će ispunjena ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana održat će se već najstariji i svima dobro poznati izbor ljepote „Kraljica Zagreba“, na kojemu ... Read More »

Evo u čemu će nastupiti Baby Lasagna u Malmö Areni

Otkrivamo skice kostime u kojima će Baby Lasagna i njegov tim nastupiti na Eurosongu Hrvatska eurovizijska ekipa doputovala je u Švedsku i trenutno se pripremaju za prvu probu u Malmö Areni. Otkrivamo skice kostima u kojima će nastupiti naš predstavnik Baby Lasagna i njegov tim. Upečatljivi scenski kostimi inspirirani su hrvatskom narodnom nošnjom s modernim elementima, a djelo su kreatorice Valentine ... Read More »

Women’s Wellbeing Weekend okupio brojna poznata lica

Čaroban vikend u Splitu nisu propustile ni Iva Šarić, Albina i Mia Rkman Ovoga vikenda u Splitu, u luksuznom hotelu Cvita održan je Women’s Wellbeing Weekend by Abrienne, manifestacija koja slavi žensku ljepotu – unutarnju i vanjsku. Svi oni koji su htjeli pobjeći od gradske vreve i svakodnevnih obaveza, uputili su se na Women’s Wellbeing Weekend, gdje ih je čekao ... Read More »

Scroll To Top