Ponedjeljak , 28 studeni 2022
Savjet:
Neočekivana suradnja: tko su pjevači hita “Ti amo” koji su zaludili i Zdravka Mamića?

Neočekivana suradnja: tko su pjevači hita “Ti amo” koji su zaludili i Zdravka Mamića?

Fatalna žena zbog koje srce kuca jače, ali i nemirna narav koja ih tjera na preljub vječita su inspiracija glazbenicima pa iznimka nisu ni Hercegovci Valentino Perutina i Ante Malić, koji su izdali duet “Ti amo” i u samo nekoliko dana osvojili regionalni eter. Pozitivne reakcije pljušte sa svih strana, a javnu podršku neočekivano su dobili čak i od Zdravka Mamića! Bivši šef Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa podijelilo je na društvenim mrežama djelić atraktivnog spota koji obiluje kadrovima luksuznih brendova odjeće, vozila, pića te zavodljivoj koreografiji plesačica. Spot su momci snimali u čak četiri države, a u pjesmi se izmjenjuju prizori iz Venecije, Sarajeva, Frankfurta i Poreča.    
 – Pjesma “Ti amo” nastala je kao rezultat Antinog i mog prijateljstva i druženja. Obojica smo iz Hercegovine i dugo se poznajemo. Na prvo slušanje pjesma mi se jako svidjela. Nadam se da će publika prihvatiti singl, a ja sam već spreman za nove pjesme, a bit će tu i drugih glazbenih stilova, govori 26-godišnji Valentino Perutina koji je odmalena sanjao o glazbenoj karijeri. Prvi ozbiljniji korak učinio je prije četiri godine kad se prijavio na show “Zvezde granda”, gdje je daleko dogurao uz podršku mentorice Jelene Karleuše.
 Drugo glazbeno natjecanje dovelo ga je do pobjede i gostujućeg nastupa u zagrebačkoj Areni – pred prepunom dvoranom zapjevao je sa Sašom Matićem njegov veliki hit “Samo ovu noć”, a kao svog gosta na koncert prošle ga je godine pozvao i Halid Bešlić. Njegov su talent prepoznati i Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala Brat, i Buba Correlli s kojima ima već nekoliko uspješni suradnji. Jedna od njih je pjesma “El Fuego” koju je izdao prije dvije godine. Spot, u kojem se izvija i najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knöll, do danas je skupio čak 16 milijuna pregleda. Danas Valentino pohađa školu pjevanja jer se želi profesionalno usavršiti, a ističe da su mu glazbeni uzori Saša Matić, Šaban Šaulić i Dejan Matić. Pozitivnim reakcijama na “Ti amo” pozitivno je iznenađen i Ante, baš kao i Valentino.
 – Želja mi je bila surađivati s Valentinom još otkad sam čuo njegov megahit “El Fuego” a kako nismo samo kolege nego i prijatelji, do ovog dueta došlo je lako. Čekali smo pravu pjesmu i mislim da smo pogodili. U nekoliko dana od objave reakcije su odlične, dobivamo podršku raznoraznih ljudi, pjesma se sluša, a čujem da se već zavrtjela po klubovima, govori Ante Malić, umjetnički Ante M. Podrijetlom je iz Kongore, malog mjesta smještenog u Duvanjskom polju, a rođen je i odrastao u Münchenu. Još kao tinejdžer postao je uspješan DJ no onda je napravio zaokret i danas je ponosan što je do 25. godine već ostvario suradnje s Bobanom Rajovićem, Draganom Mirković i grupom Connect. Obojica mladića sigurni su u dvije stvari – glazba je njihov put, a uspjeh na regionalnom glazbenoj sceni teško ih može zaobići, pogotovo sad kad su udružili snage.  

Press/Foto :PROMO

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top