Znate li....
Početna / Forum

Uzbuđenje i elegancija na dodjeli Zlatnih Kipića 2024: Dobitnicu su ?!

Svjetla reflektora zasvijetlila su najveće trenutke filma na glamuroznoj dodjeli Zlatnih Kipića za 2024. godinu. Uz uzbudljivu atmosferu i očekivanja visoko podignuta, publika je imala priliku svjedočiti vrhunskim dostignućima u filmu, gdje su istaknuti pojedinci i ostvarenja zauvijek utisnuli svoje ime u povijest sedme umjetnosti. Slijedi pregled dobitnika u najvažnijim kategorijama, otkrivajući iznenađenja, suze radosti i nezaboravne trenutke koji su ... Read More »

Skill Box: novi predavač MARIJAN PALIĆ – ‘Kako za relativno malo novca doći do velike vidljivosti?’ (+ BESPLATNA LEKCIJA!)

Nakon Miroslava Varge, najstarijeg Google certificiranog trenera na svijetu,koji je u sklopu svog predavanja na Skill Boxu podijelio svoje znanjeoglašavanja na internetskim platformama, ova digitalna platforma znanjapredstavlja novog predavača, stručnjaka u digitalnom marketingu koji će Vasprovesti kroz oglašavanje na društvenim mrežama. On zna kako se uspješnooglašavati i s malim budžetom!Novi Skill Box predavač je Marijan Palić, direktor marketinga AGENCY04 iautor je ... Read More »

Scroll To Top