Znate li....
Početna / Događanja / FNC 16 – Daniel Bažant i braća Sičaja traže pobjede na MMA spektaklu u Hrvatskoj

FNC 16 – Daniel Bažant i braća Sičaja traže pobjede na MMA spektaklu u Hrvatskoj

Novi uzbudljiv FNC 16 event stiže na platformu Voyo u nedjelju u 20 sati!

Pretplatnici platforme Voyo moći će opet uživati u spektaklu koji nudi najbolje MMA borbe! Nakon Ljubljane, u kojoj je FNC organizirao prvu “bare knuckle” borbu u povijesti promocije između Uroša Jurišića s Joelsona Nascimenta, FNC se 5. svibnja seli u Hrvatsku, u Medulin, u sportsku dvoranu dr. Mate Demarina! Neki od boraca koji će se predstaviti auditoriju u dvorani i gledateljima platforme Voyo bit će bivši prvak perolake kategorije Daniel Bažant (32, 7-6), Tomislav ‘The Beast’ Spahović (34, 8-7), braća Tomislav (25, 3-0) i Ivan (30, 4-1) Sičaja iz zagrebačkog American Top Teama te druge velike face MMA.

Bosanskohercegovački borac Tomislav ‘The Beast’ Spahović (34, 8-7) pokušat će pokrenuti pozitivan niz nakon izgubljene borbe u Sarajevu. Ovoga puta čeka ga Poljak Maciej Gradecki (2-1). Maciej je pobijedio u zadnje četiri borbe, a može se pohvaliti i dvjema pobjedama na poljskom Wotoreu, koji je poput MMA, ali bez rukavica. U perolakoj kategoriji Ivan ‘Tirke’ Sičaja (30, 4-1) vraća se u kavez protiv Nijemca Merta Özyildirima (30, 10-5), nakon pobjede na FNC 14.

Nakon pobjede na FNC 14 u Sarajevu vraća se i Tomislav ‘Gegan’ Sičaja (25, 3-0), mlađi od dvojice braće Sičaja, u velter borbi protiv Iona Petrova iz Moldavije, koji će mu predstavljati izazov karijere i priliku za napredovanje.

U svibnju na platformi Voyo očekuje nas još velikih događanja. Već 11. svibnja stiže novo izdanje KSW 94 na kojem nastupa Hrvat Ivan Vitasović, prvak teške kategorije u FNC-u. Na FNC 5 savladao je Halonena, na FNC 6 pao je Thompson, a zatim su slijedili Don Santos na FNC 7 te Andryszak na priredbi FNC 12. No u siječnju ove godine na debiju u KSW-u nije bio uvjerljiv te je poražen od Wrzoseka te će sada pokušati osvjetlati obraz u novom nastupu.

Novo Bellator okupljanje događa se 17. svibnja u Parizu, Francuskoj, dok će se idući event svjetski potvrđene MMA organizacije Brave CF dogoditi u subotu, 25. svibnja u Nizozemskoj.

Dodajmo i da 1. lipnja FNC borci odlaze na novi spektakl u Beograd!

Ne propustite spektakularne borbe samo na Voyo!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top