Znate li....
Početna / Događanja / Survivor – Nakon burne rasprave o hrani slijedi žestoki okršaj za totem

Survivor – Nakon burne rasprave o hrani slijedi žestoki okršaj za totem

Nezapamćena borba za totem plemenskog imuniteta očekuje plavo i crveno pleme. Noć poslije velike svađe o hrani, crveno pleme teško se suzdržava od napetosti, naročito zato što već šalju tri svoja člana u eliminacijsku borbu na predstojeće plemensko vijeće. U posljednjoj borbi na poligonu, odlučit će se hoće li crveni poslati i četvrtu osobu ili će to ovoga puta ipak biti plavo pleme.

Plavi tim komentirao je kako su imali najbolji dan u Survivoru, ali i najgoru noć, što zbog kiše, što zbog trzavica s crvenim plemenom. „Kad smo se vratili nakon nagrade u kamp osjetili smo u startu netrpeljivost i da će nešto eskalirati. Jasno nam je jer je tu cijelo vrijeme padala kiša, a crveno pleme je nervozno i gladno. Došao nam je Stefan s komentarom da nije gladan, još je malo ostalo do kraja, ali zašto im nismo dali svoje namirnice, jer bi oni nama dali svoje“, ispričala je Mateja događaj koji je pokrenuo prepirku među članovima suprotstavljenih plemena.

Objasnila je kako su s crvenim plemenom podijelili gotovo svu hranu koju su osvojili i sebi ostavili malo u slučaju da izgube koju igru. Plavi tim je ustanovio da nema smisla natjecati se na poligonu, ako će na kraju svi sve podijeliti.

A do takvog poligona na kojem će osvojiti nove namirnice još je dug put, jer slijedi igra za plemenski imunitet. Koje će pleme u njoj biti uspješnije te tko više neće sudjelovati u igrama nakon eliminacijske borbe, ne propustite doznati u novoj napetoj epizodi koja u showu Survivor prati hrabre natjecatelje želje avanture u divljini.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top