Savjet:
Novi predavač Skill Boxa: Mario Valentić – ”Kad vam ponestane vjetra – VESLAJTE !”

Novi predavač Skill Boxa: Mario Valentić – ”Kad vam ponestane vjetra – VESLAJTE !”

„Kad vam ponestane vjetra – VESLAJTE!“ Vam je možda već i poznata krilatica koju često izgovara naš novi predavač ali u njegovom Skill Box predavanju upravo sve kreće od tog pristupa jer “veslanje” za kvalitetniji život i zdravlje nije nužno vezano samo za fizičku aktivnost.

Mario Valentić je profesor kineziologije, stručnjak za kondicijsku pripremu sportaša, osobni trener i savjetnik, govornik TedX-a te nekadašnji višestruki prvak države u hrvanju grčko-rimskim stilom i reprezentativac. Mario je jedan od najistaknutijih promotora zdravog stila života u regiji koji već dugi niz godina djeluje na području fitnessa, nutricionizma i zdravlja, u teoriji i praksi kroz posebno osmišljene programe. Mnogi ga prepoznaju kao Tv voditelja i kao glumca brojnih filmova i serija, koje je tijekom godina snimio a kako i sam kaže glumi se uvijek vraća iznova jer mu je to velika ljubav. Svoju svrhu je pronašao u balansiranju fizičkog i mentalnog zdravlja s ciljem da ponudi ljudima alate pomoću kojih mogu živjeti kvalitetniji život. Bilo da se radi o individualnim ili grupnim treninzima, custom made team building programima ili nekom od brojnih HealthyFIT izleta, Mario zaista sve radi s puno posvećenosti kroz prizmu pozitive i zabave.

U svom Skill Box predavanju govori o temeljnim postavkama zdravog i kvalitetnog života s posebnim naglaskom na OfficeFit program namijenjen svima koji provode veći dio svog radnog dana sjedeći. Njegova ideja OfficeFit-a promovira koncept društveno odgovornog poslovanja kroz građenje svijesti o važnosti zdravlja i poboljšanja uvjeta na radnom mjestu. Višesatno sjedenje uzrokuje brojne dugotrajne posljedice za zdravlje koje se manifestiraju kroz bolove, loše držanje i deformacije kralježnice, te narušavanje općeg zdravstvenog statusa, a Mario će Vas naučiti kako višestruko profitirati uz samo malo dobre volje i mali trud uložen u vježbanje niskog intenziteta, bilo da ste na radnom mjestu ili putu. Kralježnica voli promjenu položaja, stalno i uvijek, zato je najbolja vježba za kralježnicu pravilno držanje.

Teme Skill Box predavanja:

PredstavljanjeKako izgraditi temelje dobrog zdravlja za cijeli život?Poboljšanje kvalitete života na radnom mjestuStrategije pametnije prehraneOffice Fit

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top