Savjet:
Otvorio se novi dentalni centar na Trešnjevci! 

Otvorio se novi dentalni centar na Trešnjevci! 

U srcu Trešnjevke, na samo nekoliko koraka od svih važnih lokacija zapadnog dijela grada, otvorio se DENTAL CENTAR PLEŠE.

Bili smo na otvorenju i oduševili se svime što Centar Pleše nudi.

Osim visokokvalitetne dentalne skrbi, za koju će se pobrinuti iskusni doktori dentalne medicine, Dominik i Nina (Redovni stomatološki pregledi, čišćenje i profilaksa, restauracije i popravci, usluge iz područja fiksne i mobilne protetike, oralne kirurgije i dječje stomatologije i hitnu stomatološke skrbi), u svojoj ponudi imaju i zahvate neinvazivne estetske medicine, u kojima su se za najkvalitetnije materijale, terapijske pripravke i preparate pobrinuli njihovi partneri iz tvrtke MEDEST.adria.

Dentalni Centar Pleše opremljen je najsuvremenijom dentalnim tehnologijom, što im omogućava pružanje najbolje moguće skrbi uz minimalnu nelagodu.

Uzimajući u obzir važnost pristupačne dentalne skrbi za cijelu obitelj. Ponose se konkurentnim cijenama i fleksibilnim opcijama plaćanja.

Obiteljski dentalni centar posebno je prilagođen kako bi i najmlađi pacijenti osjećali udobnost i sigurnost, govori nam par Pleše, i sami roditelji dvoje male djece.

Također, uzimajući u obzir rastući trend well aginga, Centar u sklopu svoje ponude ima cijelu paletu tretmana za održavanje zdravog izgleda kože i naglašavanje prirodne ljepote.

Tretmani su razvijeni za potrebe svakog pacijenta u suradnji s partnerima iz tvrtke MEDEST.adria, s naglaskom na asortiman svjetski poznatih brendova Fillmed i Mesoestetic koji su neizbježan sastavni dio svakodnevne rutine njege kože.

Na otvorenju centra bila je prisutna Jelena Maloča, kao predstavnik MEDEST.adria tima, koja nam je objasnila da se njihovi brendovi posebno posvećuju individualnom pristupu svakom pojedinom pacijentu, što ih izdvaja kao jedinstvene na polju dermalne njege i terapije različitih stanja kože kako lica, tako i tijela.

Za kraj, doktorski par Pleše poručuje da je vaš osmijeh je njihova nagrada, i raduju se što će zajedno s vama stvarati prekrasne osmjehe budućnosti!

Za više informacija zapratite https://dentalcentarplese.eu/

https://mesoestetic.hr/

https://medest.eu/

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top