Ponedjeljak , 28 studeni 2022
Savjet:
Novi modni brend za kućne ljubimce Sweet Clothes 4 Dogs

Novi modni brend za kućne ljubimce Sweet Clothes 4 Dogs

Dizajnerica Alma Zolotić iz Rijeke kreira odjeću za kućne ljubimce. Alma otkriva kako je počela njezina nova modna priča.

– Bavim se oslikavanjem  majica, radim odjeću za djecu i odrasle, no u jednom trenutku dogodila se nova ljubav. Veliki sam ljubitelj  životinja. Imam pet pasa i tri  mace. Oni su dio moje obitelji. Većinom su to mačke i psi koje je netko ostavio na ulici gdje su bili gladni i ozebli. Naručivala sam odjeću preko interneta za moje pse da ih ugrijem i zaštitim u hladnim danima. Kad mi je roba stigla, uvijek bih nešto  morala popravljati, doraditi… Isto tako, prijateljice su mi donosile odjeću od njihovih ljubimaca na popravak i tako je počela ova moja priča. Kako sam šivala odjeću za klijente, iste su me molile bi li i za njihove ljubimce sašila slično, i to od istog materijala da budu usklađeni. To mi je bilo jako slatko. Kako sam sve više šivala, sve više mi je bilo draže raditi kreacije za kućne ljubimce. Odlučila sam ući u novu avanturu, staviti malo modu za ljude sa strane i posvetiti se šivanju i kreiranju odjeće za kućne ljubimce.

Ispričala nam je to Alma Zolotić iz Rijeke vlasnica brenda   Sweet Clothes 4 Dogs. Ističe da šije odjeću po mjeri za kućne ljubimce za razne prigode:Radila sam praktične kabanice za jesen, jaknice za zimu, tople majice,a sada pravimo kolekciju za proljeće. Kako sam još na  početku ove svoje avanture, trenutno svoje radove prezentiramo preko Facebook  stranice Sweet Clothes 4 Dogs. Svi moji klijenti dobiju račun, tako ako im odjeća ne odgovara mogu je vratiti ili zamijeniti za drugi komad odjeće. Do sada je bilo sve u redu i vrlo sam zadovoljna svojim klijentima. Drago mi je da ljudi postaju svjesniji potreba svojih ljubimaca. Pas koji živi u stanu, hladno mu je kad izađe u jutro u 6 sati u šetnju. Žao mi je samo kad vidim velike pse kako ih vlasnici šeću po kiši, a oni kisnu dok vlasnik ima kišobran. Misle da im kiša ne šteti. Krzno upija vodu i vlagu i onda se čude kad se pas razboli. U realizaciji su mi i kabanice za velike pse. Cilj mi je da svi čuju za moju odjeću i da svi psi budu toplo ušuškani za nadolazeće hladne dane. Rado sudjelujem i u humanitarnim akcijama za pomoć životinjama. Kao  modele za probu koristim svoje pse. A na kraju, uz moje šivanje svaki novi model postane avantura!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top