Ponedjeljak , 2 listopad 2023
Savjet:
Jelena Leko na svijet je donjela najveće bogatstvo, malenog Gabriela

Jelena Leko na svijet je donjela najveće bogatstvo, malenog Gabriela

Jelena Leko, poznata poduzetnica i sestra nogometne legende Jerka Leke, donijela je na svijet svoje najveće bogatstvo- sina Gabriela. S ponosom objavljujemo da je mali Gabriel stigao sa svojih 4060 grama te se proteže na 52 centimetra.

S obitelji Leko naša javnost ima poseban odnos, budući da je Jerko Leko tijekom svoje karijere na nogometnim terenima osvojio srca mnogih svojim vještinama i strašću prema igri. Njegova sestra, Jelena Leko, nasljedila je obiteljski duh uspješnosti, kako pokazuju njezini poslovni poduhvati i sada, srećom, i majčinstvo.

Jelena Leko, uspješna poduzetnica koja je gradila svoj put u poslovnom svijetu, sada ima novi naslov – majka. Gabriel, njezin sin, predstavlja novo svjetlo njezina života i budućnost koju će zajedno graditi. Iako je često izašla iz brata Jerka Lekoove sjene, Jelena je pokazala da ima vlastiti put i identitet koji osvaja i inspirira.

Mama i beba su u odličnom stanju, a obitelj Leko ispunjena je srećom i zahvalnošću zbog ovog dragocjenog trenutka. Svima nam je drago čuti da su Jelena i suprug Josip dobro i da su spremni započeti ovu novu fazu svog života s veseljem i optimizmom.

Čestitamo Jeleni i Josipu na dolasku njihova sina Gabriela te im želimo puno ljubavi, zdravlja i sreće u ovom predivnom putovanju roditeljstva.

Foto / Instagram

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top