Savjet:
Doris Dragović Oluji u čast – prijenos koncerta na Hrvatskoj televiziji

Doris Dragović Oluji u čast – prijenos koncerta na Hrvatskoj televiziji

Hrvatska Radiotelevizija prati proslavu 27. obljetnice veličanstvene Vojno-redarstvene operacije Oluja iz Knina, s Trga Ante Starčevića, uz monumentalni spomenik hrvatske pobjede “Oluja 95”.

Koncert Doris Dragović Oluji u čast završnica je cjelodnevnih zbivanja na Trgu, a gledatelji će ga moći pratiti u petak 5. kolovoza na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u 21 sat .

Komentatorica i urednica prijenosa je Lejdi Oreb. „Zaista treba doživjeti Knin na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. U tom, jednom od najstarijih gradova Europe, dolaziš i ostaješ s ponosom, jer nikada njime ne koračaš sam, već sa sudionicima povijesti koji su ti omogućili budućnost. Kroz pjesmu dolazi i radost zajedništva. Ove godine, ispunjat će nas pjesme drage nam Doris Dragović. Već čujem kako se ori središnji Trg dr. Ante Starčevića i to od spomenika Hrvatske Pobjede pa do svakog našeg slušatelja i gledatelja u domovini i u svijetu. Program iz Knina, osim na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1), moći će se pratiti i na Drugom programu Hrvatskoga radija (HRT-HRA2), Glasu Hrvatske, multimedijskoj platformi HRTi i HTV Internacionalnom programu. Od 21 sat do vatrometa u 22.30 – pjevajmo s Doris Dragović, Oluji u čast”, rekla nam je Lejdi Oreb.


Redateljica prijenosa je Mirena Stijačić, a producent Mate Letica.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top