Savjet:
Naši poznati oduševljeni Umaškim ATP-om

Naši poznati oduševljeni Umaškim ATP-om

DOJMOVI HRVATSKIH ZVIJEZDA I DALJE SU SNAŽNI

JOSIPA LISAC, DUBRAVKO ŠIMENC, PEDRO SOLTZ I DRUGI ODUŠEVLJENI TURNIROM

Iako je umaški ATP završio prije nekoliko dana, dojmovi osoba iz društvenog te sportskog života i dalje su snažni. 32. Plava Laguna Croatia Open Umag, nakon dvije godine, imao je izvrstan sadržaj koji je pratio turnir. Uz tenis, u koncertima, vinskoj priči i gourmet dijelu uživale su brojne osobe iz društvenog i sportskog života Hrvatske.

Tako su u Stella Maris Resortu viđeni Josipa Lisac koja je oduševila reakcijom na meču našeg mladog Milija Poljička kada se torbicom branila od loptica. Vaterpolo reprezentativci Luka Bukić i Josip Vrlić zaigrali su padel, ali i uživali u gourmet priči turnira. Atraktivni brazilski model, kojem je dom Hrvatska, te nedavni pobjednik Plesa sa zvijezdama Pedro Soltz uz mečeve je uživao i u istarskim specijalitetima. Slovenska sportska zvijezda, hokejaš Anže Kopitar rado se fotografirao i dijelio autograme obožavateljima. Turnir su pratili i glavna urednica magazina Gloria Alenka Ostrihon, proslavljeni fotograf Damir Hoyka te glavni urednik Jutarnjeg lista Goran Ogurlić. Glumac Filip Juričić, iluzionist Luka Vidović, šahist Alojzije Janković te bivša nogometna zvijezda Silvio Marić igrali su Umag Stars Open.

Vaterpolo legenda Dubravko Šimenc dugogodišnji je gost jednog od najjačih hrvatskih sportskih događaja. Ove je godine bio u društvu kćerke Nike.

“Svaki put mi je drago doći na umaški ATP. Razgovor uz kavu s Linom Červarom ili Slavkom Razbergerom su nezaboravni doživljaji sportske povijesti. Ove godine sam posebno oduševljen novim “Padel centrom Umag”, koji je Umagu donio jednu novu turističko-sportsku vrijednost. Mali centar, ali prekrasan. Tu je bio i odličan Umag Stars Open – turnir rekreativaca i onih koji se ozbiljno bave ovim mladim sportom, najbrže rastućim na svijetu!” – otkrio je Dudo Šimenc i dodao: “Moram ponoviti ono što je i Goran Ivanišević rekao: ovo je po kvaliteti tenisača najbolji teniski turnir do sada. Moja čestitka Tomislavu Poljaku, direktoru turnira te timu Plave Lagune. S pravom je ovaj turnir najbolji primjer kako sport utječe na turizam. Umag je zaista pozicioniran vrlo visoko na teniskoj karti svijeta, zbog svih ovih radišnih i divnih ljudi, koji godinama rade dan i noć, da svima nama boravak u Umagu bude što ugodniji. Da, i da ponovno kao prije puno godina, dočekamo naše tenisače u finalu. Materijala ima, pozivnice su i ove godine otišle našim mladim tenisačima. Tako se brine o budućim generacijama. Jedva čekam sljedeću godinu!”

Na Umag Music Nights su pak nastupili regionalna trap diva Senidah, nizozemske DJ zvijezde Fedde le Grand i W&W, Sick Individuals ali Ansambl Lado te Jazziana Croatica Borne Šercara te brojni drugi.

Ljetne umaške noći za vrijeme trajanja turnira su iza nas. No, uspomene na divna događanja dugo će ostati s nama. S nestrpljenjem se očekuje 33. izdanje Plava Laguna Croatia Opena Umag.

Press/selectpr.hr

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top