Znate li....
Početna / Sport / Velimir Šandor u Kobeu uzeo srebro u bacanju diska

Velimir Šandor u Kobeu uzeo srebro u bacanju diska

Kobe, Japan – Na svjetskom prvenstvu u paraatletici koje se održava u gradu Kobeu, Hrvatska je dobila svoju prvu medalju zahvaljujući izvanrednom nastupu hrvatskog reprezentativca Velimira Šandora. Šandor, član PAK Uspon Velika Gorica, osvojio je srebrnu medalju u bacanju diska u kategoriji F52.

Natjecanje, koje traje od 17. do 25. svibnja, okuplja najbolje paraatletičare iz cijelog svijeta. Velimir Šandor, poznat po svojoj upornosti i vrhunskim rezultatima, uspio je izboriti drugo mjesto i time donijeti veliku radost hrvatskoj sportskoj javnosti.

U pratnji Šandora nalaze se njegov trener Ivan Čengić i asistentica Ana Zokić, koji su mu pružali podršku tijekom cijelog natjecanja. Osim Šandora, Hrvatsku na ovom prvenstvu predstavljaju još devet sportaša u raznim disciplinama.Do sada su na natjecanju nastupili i Mikela Ristoski, koja je završila na 11. mjestu, te Matija Sloup, koji je zauzeo 5. mjesto u svojoj disciplini.

Šandorovo srebro dodatno je podiglo moral hrvatskoj ekipi, koja se nada daljnjim uspjesima u preostalim danima natjecanja. Ovaj rezultat predstavlja veliki uspjeh za Hrvatsku paraatletiku i inspiraciju za sve buduće sportaše s invaliditetom.

Čestitamo!

Foto / Privatan album

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top