Ponedjeljak , 2 listopad 2023
Savjet:

Vijesti

Koi Fusion by Takenoko u Rovinju otvorio svoja vrata

Gastro avantura zajamčena je uz dobro poznate specijalitete kuhinje Dalekog istoka, a novitet predstavlja ponuda doručka i bruncha Ljubiteljima azijske kuhinje Takenoko je dobro znano odredište, a u svim gastro užicima proizašlim iz kreativne kuhinje ovog restorana odsada možete uživati i u Rovinju. Riječ je o morskoj verziji ovog restorana, naziva Koi Fusion, koji će vas oduševiti svojim inovativnim menijem, ... Read More »

„Cvjetići glazbe” u Pleternici

Idućeg vikenda u Pleternici će se održati dječji tamburaški festival „Cvjetići glazbe”. Jedini na takav na svijetuCvjetići glazbe će se održati u subotu i nedjelju na Trgu bećarca. Kao popratne aktivnosti u dopodnevnim satima, od 9 sati, dječji malonogometni turnir ‘Cvjetići’. Nakon toga, od 16 sati na Trgu bećarca započet će dječji sajam koji će se održavati i subotu i ... Read More »

Financijska pismenost važan je alat za život, a financijski smo nepismeni

Zaklada „Hrvatska za djecu“ dodijelila je nagrade i diplome polaznicima financijske edukacije održane u sklopu projekta financijskog opismenjavanja „Financijsko znanje – put u blagostanje“, održanog u sklopu kampanje „15 ti je godina već“ kojom obilježava 15. obljetnicu rada. Toni Milun, istaknuti hrvatski financijski Vloger, korisnike i stipendiste Zaklade proveo je 15 ključnih tema iz područja financijske pismenosti pa su polaznici ... Read More »

Prvi let iz Osijeka za London nakon sedam godina

Danas je ostvaren značajan povratak zračnih veza između Osijeka i Londona, jer je Ryanair, poznata irska low-cost kompanija, ponovno uspostavila redovne letove na toj ruti nakon sedmogodišnje stanke. Osijek je stavio na raspored prvi puta nakon sedam godina liniju Summer ’23 koja će za London letjeti dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. Ovaj događaj je dočekan s velikom radošću među ... Read More »

Scroll To Top