Znate li....
Početna / Događanja / Znate li tko je Dražen Davidović?

Znate li tko je Dražen Davidović?

Dražen Davidović novi je član našeg portala, te će nam pisati o svojoj ljubavi prema atletici, načinu prehrane i zdravijem životu.


Završio je višu trenersku školu ( smjer atletika ), položio je tečaj za voditelja športsko – rekreacijskih aktivnosti te je devet godina radio u atletskom klubu Slavonija – žito Osijek kao trener za trkače discipline te instruktor atletike u osnovnim školama. 

Atletikom se počeo baviti već sa 7 godina u Đakovu a prve rezultate ostvario je sa osamnaest godina kada je prvi puta nastupao za reprezentaciju Hrvatske u juniorskoj kategoriji na 400 metara. Sa 19 godina osvojio je dva zlata i dvije bronce na istom natjecanju, te je svojim nadtupom osigurao nastup za seniorsku reprezentaciju. Sa 22 godine postao je seniorksi prvak Hrvarske na 400 metara i u štafeti ( 4 x 400 metara). Sa 24 godine je pak istrčao osobni rezultat na 220 (22.11)  i 400 metara ( 47.66) !

Trenutno je predsjednik Udruge škola atletike koja je počela djelovati 2017 godine. U proteklih pet godina trenirao je preko 300 djece te organizirao 4 atletska natjecanja u Đakovu, Budrovcima, Strizivojni i Trnavi gdje je sudjelovalo preko 250 djece. 

Također je osnovao svoj fitness centar Healthy Fit koji uspješno radi i dan danas te broji preko 150 članova.
Veselimo se boljem upoznavanju i novim tekstovima!

Njegov fitness centar možete pogledati na Facebook stranici OVDJE.O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top