Znate li....
Početna / Događanja / Promo / Detour održao nezaboravni koncert u Boogaloou

Detour održao nezaboravni koncert u Boogaloou

U sklopu koncertne promocije svog šestog studijskog albuma ‘Master Blaster’ Detour je pred prepunim klubom Boogaloo održao prošlog petka koncert za pamćenje.

Tjedan dana nakon izlaska ‘Master Blaster’ publika je imala prilike po prvi put čuti uživo sve skladbe s najnovijeg albuma za kojeg kritika ne štedi riječi hvale gdje jedni ističu kako se radi o majstorskoj pop-ploči dok drugi naglašavaju kako je autor i producent Nenad Borgudan ponovo potvrdio svoj nevjerojatni talent za pop-melodiju i s nekim novim trikom postigao da Detour nakon toliko godina i dalje zvuči svježe, moćno i neodoljivo.

Već od samog početka vidjelo se da je publika jedva dočekala ponovni susret sa svojim miljenicima koji su zadnji put održali svoj solistički koncert u Zagrebu prije pet godina.

Da se pazilo na svaki detalj govori i to da je koncept nastupa bio podijeljen u dva dijela, prvi u kojem je predstavljen aktualni album gdje su članovi benda bili obučeni u već sad prepoznatljivim odijelima s Dore koja su bila i vizualni identitet koncerta, te drugi dio koji je bio obilježen šljokicama, ležernijim outfitom, te opusom iz ranije faze Detoura.

Koncert je očekivano otvorila pjesma ‘Master Blaster’ pobudivši odmah oduševljenje u klubu što se nastavilo kroz izvedbe singlova ‘Slavlje’, ‘Nekad je bilo bolje’, ‘Hawaii’, ‘Šarena’, ‘Klaun’, te aktualnog singla ‘CSI:Lastovo’.

Setlista se, kako je i bilo najavljeno, dotakla i pjesama iz faze Yammata, kao i neizostavnih pjesama poput ‘Plešem sama’, ‘Biram’, ‘Bez tebe’, ‘Snijeg’, ‘Zaljubila sam se’, ‘Mjesec’, ‘Tvoje lice se promijenilo’ koje su atmosferu u Boogaloou dovele do usijanja.Detouru su u raskošnoj produkciji i zvučnoj slici pripomogli i gostujući glazbenici Andrej Jakuš na trubi i Ozren Žnidarić na saksofonu, Ante Prgin Surka na perkusijama, Luka Geček iz Mayalesa na gitari, Aleksandar Ismailovski na klavijaturama, te Žarko Hajdarhodžić na flauti.Sama večer bila je vrlo emotivna i za Ivanu Giove Radan i Lauru John, vokalistice Detoura, kojima je ovo bilo prvo službeno koncertno predstavljanje zagrebačkoj publici i koje su se sa svojim besprijekornim izvedbama sjajno nadopunile s Nenadovim vokalom. Odlično raspoloženu i rasplesanu publiku oduševila je njihova energija i prpošnost na stageu, a nakon završne energične izvedbe ‘Zaljubila sam se’ publika je očekivano pozvala Detourovce na bis.

Nakon Zagreba perjanice domaćeg popa nastavljaju s koncertnim nastupima gdje će uz Hrvatsku obići i regiju tako da ih možete susresti na sljedećim destinacijama:

19.05. – ZAPREŠIĆ

25.05. – BEOGRAD

26.05. – BEOGRAD

27.05. – NOVI SAD

28.05. – ZRENJANIN

17.06. – BELI MANASTIR

24.06. – ŠIBENIK0

1.07. – SAMOBOR

13.07. – RIJEKA

16.07. – FOČA/OK FEST

17.07. – PODGORICA/RIBNICA

21.07. – MOSTAR

22.07. – SINJ

29.07. – TUZLA

28.08. – KARLOVAC

Foto: Ante Gugić

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top