Breaking News
Početna / Događanja / Za sve Sanje: Nikola Bosilj nastavlja suradnju s Dariom Mijatovićem i Čarobnjacima

Za sve Sanje: Nikola Bosilj nastavlja suradnju s Dariom Mijatovićem i Čarobnjacima

Pjesma ”Sanja” je treći singl Darija Mijatovića u solo karijeri čime i najavljuje novi studijski album za početak iduće godine. 

– Vrijeme je za treći singl, drugi u nizu suradnji s Nikolom Bosiljem, Nenadom Ninčevićem, s tim da ovaj put imamo još jedno pojačanje u ulozi producenta i aranžera, a to je Branimir Mihaljević. Mogu samo reći da sam iznimno sretan i moje zadovoljstvo se uistinu može iščitati iz svake moje riječi, ekspresije lica i to prenosim na svoj bend, moju ekipu s kojom imam fenomenalan odnos i profesionalno i privatno. – rekao je Dario.

Dario Mijatović je pjevač s glazbenom karijerom dugom 25 godina. Bio je frontman nekoliko bendova, a od 2019. godine nastupa pod vlastitim imenom uz prateći bend Čarobnjaci kojega čine Mladen Gotal, Ivan Ficko, Martin Kozina i Željko Picek.
– Predivan je osjećaj opet raditi ono što voliš, opet imati oko sebe ljude koji toliko vjeruju u ono što radimo i da to radimo s guštom. Naravno da opet moram istaknuti Nikolu kao pokretača, motora koji me pokreće sa svojim pozitivnim stavom i naravno moje Čarobnjake bez kojih ne mogu ni zamisliti svoju karijeru. – dodao je Dario.

 Dario svojoj publici uvijek želi ponuditi samo najbolje od sebe, a to je u njegovom slučaju moguće jedino ako osjeti pjesmu koja ima dušu. “Sanja” je upravo takva pjesma.
– Nova pjesma “Sanja” nas je osvojila na prvo slušanje. Nakon dugo vremena opet je taj voljni momenat tu. Ono kad iščekuješ novu pjesmu kao dijete, kad joj se toliko veseliš, to je znak da smo na dobrom putu i dok god bude toga u nama bit će i novih pjesama. – rekao je Dario.  

Video spot je snimljen u čarobnom dvorcu Štatenberg u Sloveniji i u glamuroznoj Kavani Dorka u Varaždinu. Uloga “Sanje” je pripala prekrasnoj TV voditeljici i novinarki Nikolini Ćosić koja je dodatno obogatila video spot, a u režiji Nikole Bosilja uz kojega je Petar Begović bio zadužen za snimanje i Tina Blagušević za fotografiranje.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top