Znate li....
Početna / Događanja / Vraća se željno iščekivani ”Zlatni kavez” i dolazi nova hit serija ”Divlje srce”

Vraća se željno iščekivani ”Zlatni kavez” i dolazi nova hit serija ”Divlje srce”

Od utorka, 4. lipnja na Novu TV vraćaju se turske serije. Serija ”Zlatni kavez”, koja je oduševila gledatelje, sada dolazi s novim, još napetijim nastavcima, a gledatelji će imati priliku pratiti i novu seriju ”Divlje srce”, koja je ostvarila uspjeh u brojnim zemljama emitiranja.

Priča o Sejran i Feritu, čija ljubav prolazi kroz mnoge izazove i prepreke, nastavlja se s još više drame i emocija. Njihova složena ljubavna priča, isprepletena intrigama i neočekivanim preokretima, nastavit će držati gledatelje prikovanima za ekrane. Sejran i Ferit suočavaju se s novim izazovima koji će testirati granice njihove ljubavi i odanosti, dok se oko njih raspliću mreže spletki i tajni.

Uz povratak “Zlatnog kaveza”, Nova TV donosi i potpuno novu seriju “Divlje srce”. U glavnoj ulozi je Halit Özgür Sari, glumac za kojeg se otimaju produkcijske kuće, a kojeg hrvatska publika već poznaje iz serije “Snaga obitelji”. Ova drama prati priču o mladiću Jamanu koji se bori za opstanak na ulici. Njegova nevjerojatna priča o hrabrosti, prijateljstvu i borbi za bolje sutra, kao i odlučnost i snaga da prevlada životne nedaće, zasigurno će osvojiti srca gledatelja.”Zlatni kavez” i ”Divlje srce” svaka sa svojom jedinstvenom pričom i likovima, donose mnoštvo uzbuđenja i emocija na male ekrane. Od 4. lipnja, večernji sati bit će ispunjeni nezaboravnim trenucima ljubavi, intriga i hrabrosti!

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top