Breaking News
Početna / Događanja / Vanna se vraća na Tvrđavu sv. Mihovila u spektakularnom izdanju i uz gosta iznenađenja

Vanna se vraća na Tvrđavu sv. Mihovila u spektakularnom izdanju i uz gosta iznenađenja

Ostalo je još malo vremena do Vanninog koncerta na tvrđavi sv. Mihovila koji će se održati ovoga četvrtka, 27. lipnja.

Jedna od najboljih domaćih pjevačica spremila je za Šibenik poseban repertoar, a u njega će uključiti i novu pjesmu “Dan po dan”, duet sa Sergejem iz showa The Voice koji su prošlog vikenda predstavili na Melodijama Jadrana.

Izvrsni Sergej Božić će biti gost koncerta, a osim odličnog repertoara očekuje nas i sjajno izdanje raspoložene Vanne koja je publici obećala nadoknaditi sve što su propustili od njenog posljednjeg nastupa. Mnogima omiljena glazbena mentorica ponudit će nešto novo i najbolje od sebe, a veliko oduševljenje zasigurno će izazvati izvedbe najvećih hitova uz koje je nešto starija publika odrasla dok se mlađa uz njih dobro zabavljala.

“S velikim se zadovoljstvom moj bend i ja vraćamo se na Sveti Mihovil jer su uspomene na onaj koncert od pred 4 godine sjajne. Svi koji ste bili znate kako je bilo, meni nezaboravno i želim to ponoviti. Vidimo se već u četvrtak, bit će super”, najavila je Vanna povodom povratka.

Ne propustite nastup na kojemu vas očekuje bogat izbor hitova na krovu Šibenika. Ulaznice za koncert još kratko stignete nabaviti u sustavu Eventima.

Foto / Sanja Agić

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top