Breaking News
Početna / Događanja / Olivera Balašević završila ljetnu turneju predstave “Prezime ruže” na mjestu za koje ju vežu najljepše uspomene

Olivera Balašević završila ljetnu turneju predstave “Prezime ruže” na mjestu za koje ju vežu najljepše uspomene

U gradu gdje je Đorđe Balašević prvi puta nastupio u Istri, na mjestu koje je inspiriralo tekstove pjesama mnogima omiljenog glazbenika, Olivera Balašević je predstavila svoju čuvenu predstavu o kojoj se već dugo priča.

Mnogobrojna publika je imala prilike po prvi puta vidjeti uživo izvedbu za koju se Olivera dugo spremala, a malo je reći da je po završetku ostala oduševljena. Potvrđuje to gromoglasni pljesak koji se, kao i prošlog četvrtka na izvedbi u Kastvu, ni u pulskom Kaštelu ni zaustavljao više minuta.

“Za svaku lijepu bajku potrebni su i vilenjaci, hvala vam što ste jedni od njih” poručila je glavna glumica zahvalno nakon predstave.

Njezina monobajka govori o djetinjstvu koje bi svako dijete poželjelo, ali o djetinjstvu koje nije provedeno u savršenim uvjetima već potpuno suprotno. Neponovljivu priču koju možete na pravi način doživjeti samo uživo slušajući Oliveru dodatno je uljepšao ambijent ljetne noći pod zvijezdama u pulskom Kaštelu te sjajna publika koja je svjesno pratila svaki i najmanji detalj kao da je najvažniji za priču.

“Jel se mi znamo od nekud?” upitala je s pozornice glavna glumica, a publika je spremno odgovarala – “da, znamo”. “Iz pjesme o Dođoški, o Oliveri, o vještici?”, nadovezala se Olivera.

Fascinirana publika je tek na kraju osvijestila da je Oliverina monobajka “Prezime ruže” zapravo oda herojima i junacima njezinoga doba više nego priča o njoj, a dirljive uspomene s Đoletom koje je prikazala prema kraju predstave su nekolicinu gostiju iz publike dovele do suza. Istra ih je voljela, a i oni su voljeli Istru i Hrvatsku. Odaziv na predstavu i sjajne reakcije potvrda su da je ta ljubav i dalje velika.

Turneja predstave “Prezime ruže” za sada staje, ali sudeći prema odazivu i reakcijama ne bi čudilo da Olivera već uskoro najavi izvedbu u nekom novom gradu koji je svojim uspomenama veže za priču.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top