Znate li....
Početna / Događanja / Uskoro nova sezona serije „Oblak u službi zakona“

Uskoro nova sezona serije „Oblak u službi zakona“

Pred nama je nova, 2. sezona serije “Oblak u službi zakona”. U ponedjeljak 11. ožujka u 21.15h na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) na rasporedu je prva, od ukupno 10 epizoda te rado gledane humoristične serije poznatog autorskog dvojca Gorana i Snježane Tribuson.

Spoj je to obiteljske serije s laganim krimi zapletom, jer je Nikola (Ozren Grabarić), glava obitelji Oblak, policijski narednik. Idealist je i poštenjačina koji vjeruje u neke ljudske vrijednosti te ih nerijetko prepoznaje i tamo gdje ih nema. Za razliku od Nikole, drugi članovi obitelji Oblak daleko su realističniji i skloniji postupcima koji su, iako benigni, na rubu zakonitosti. A na poslu koliko god bio uspješan, inteligentniji i bolji policajac od svog partnera, kao i od šefa, nikako da napreduje u policijskoj hijerarhiji.

U 1. epizodi pod naslovom “Stara tetka, novi poštar“ Nikola i Požgaj dobili su zadatak istražiti slučaj “nemogućih krađa”, gdje stariji sugrađani tvrde kako su opljačkani, a nikoga nisu puštali u stan. Budući da slučaj sporo napreduje, Božo ih prekomandira na drugi slučaj – nestanak putničkih kovčega na autobusnoj liniji Zagreb – Sisak. Istovremeno, Jagoda sve više vremena provodi u ugodnom društvu novog kvartovskog poštara Pere.

Uloge: Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Toma Medvešek, Goran Navojec, Igor Mešin, Željko Königsknecht, Zoran Čubrilo, Ksenija Marinković, Ugo Korani, Pero Juričić, Radoslava Mrkšić, Tena Jeić Gajski, Davor Svedružić.Scenarij: Ivan Turković Krnjak, režija: Dražen Žarković, producent: Ivan Maloča, autori: Goran i Snježana Tribuson, urednice: Jasmina Božinovska Živalj i Zinka Kiseljak.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top