Nedjelja , 3 prosinac 2023
Savjet:
Dijelimo ulaznice za koncert Marka Kutlića

Dijelimo ulaznice za koncert Marka Kutlića

Povodom brzog i uzbuđujućeg koncerta Marka Kutlića u Tvornici kulture ovog četvrtka( 23.12.2023 ) , imamo posebno iznenađenje za naše čitatelje. Podijelit ćemo 2×2 ulaznice za ovaj spektakularni događaj. Samo nam javite imena u komentar ispod članka ili poslati podatke na mail , a dvoje od vas osvojit će ulaznice koje će biti spremne za vas na ulazu!

Vaš zadatak je ostaviti komentar ili na mail snjezana@obitelj.hr ostaviti svoje podatke i karte vas čekaju ! Sretno !

Marko Kutlić objavio poseban duet s Lu Jakelić uoči velikog koncerta u Tvornici:”’21 gram’ je simbolika težine duše”

Marko Kutlić objavio poseban duet s Lu Jakelić uoči velikog koncerta u Tvornici:”’21 gram’ je simbolika težine duše””Dugo sam lovio Lu za taj duet.

Dvije i pol godine sam ju pokušavao dobit. Iako u startu nije bila baš zaintersirana bio sam uporan sve do koncerta Amire Medunjanin u Areni Zagreb, na kojem smo oboje bili gosti. Donio sam gitaru i iznenadio ju s pjesmom. Tada sam ju prvi put zasvirao pred njom i nakon tog susreta je pristala”, ispričao je Marko priču o nastanku suradnje sa sjajnom glazbenicom i prijateljicom Lu.

Pjesma se zove ”21 gram”, što je simbolika težine duše. Ideja iza pjesme krije se u poimanju te težine.

Iako duša teži samo 21 gram, ponekad se možemo osjećati kao da teži dvije tone, što je poruka koju Marko Kutlić i Lu Jakelić sjajno prenose u ovom duetu, objavljenom netom prije Kutlićeva koncerta u Tvornici kulture koji će se održati 23. studenog.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top