Znate li....
Početna / Događanja / Teo Grčić poručio novim singlom ”Putnici” – ”Mi smo oni što šute, al’ srcem prepoznaju..’

Teo Grčić poručio novim singlom ”Putnici” – ”Mi smo oni što šute, al’ srcem prepoznaju..’

U punom jeku bogate glazbe, teksta i aranžmana zaplovila je radijskim eterom i posljednja pjesma s albuma prvijenca Tea Grčića”Putnici”.

Da to ne znači i manje vrijedno, kao u ovom slučaju, potvrdio nam je i sam autor Teo Grčić, koji svakim novim uratkom skromno, ali sigurno pomiče granice u svakom segmentu glazbenog stvaranja što se u konačnici itekako čuje, ali i vidi.

”Dragi ljudi, s ponosom Vam predstavljam pjesmu ‘Putnici’, 7. na albumu ‘Šav’, a posljednju od deset pjesama s istog, koja je upravo zaplovila eterom. Nekada, posljednji ne znači biti i najmanje vrijedan. Naprotiv, u ovoj priči to znači nagovještaj još jedne dimenzije zvuka i aranžerski odmak, koji Vas, uvjeren sam, neće ostaviti ravnodušnima. Jedan od najdražih tekstova, donosim vam kroz ovaj poseban zvuk, uz video spot koji je u potpunosti napravljen umjetnom inteligencijom. Davno sam napisao da je jedan od ciljeva mog glazbenog putovanja i pomicanje granica, te donošenje nekih novih standarda na našu scenu. Smatram da smo, moj tim i ja, upravo to i napravili, a ono što nas sad iznimno raduje, Vaše su reakcije! ‘Mi smo oni što šute, al’ srcem prepoznaju…’ Vaš Teo Grčić.”

Kao što je i sam spomenuo, posebnost nove glazbene priče ”Putnici” koju nam donosi uz veliko zadovoljstvo i užitak, je video spot. Njime je zakoračio na sasvim novu razinu do sada viđenog, ruku pod ruku sa sveprisutnom umjetnom inteligencijom, a sve je pretočio u vrhunske kadrove Eli Lev. Možda posljednja s albuma, ali po svemu sudeći, ”Putnici” Tea Grčića daju naslutiti još mnoštvo izvrsnih nadolazećih projekata iz radionice ovog glazbenika, a do tada uživajte u ovoj glazbenoj priči …

Autor glazbe: Teo Grčić

Autor teksta: Teo Grčić

Autor aranžmana: Mihael Blum

Glazbeni producent: Mihael Blum

Tonski snimatelj: Mihael Blum

Foto: Mislav Žabarović

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top