Znate li....
Početna / Događanja / Ona koja bude proglašena najljepšom Hrvaticom boriti će se za krunu vrijednu gotovo 6 milijuna dolara

Ona koja bude proglašena najljepšom Hrvaticom boriti će se za krunu vrijednu gotovo 6 milijuna dolara

Ona koja bude proglašena najljepšom Hrvaticom boriti će se za krunu vrijednu više od 5.75 milijuna USDTko će biti nova najljepša Hrvatica i okruniti se kao Miss Universe Hrvatske? Upoznajte bolje ovogodišnje finalistice.

Kruna naziva ”Force for good” vrijedna vrtoglavih 5.75 milijuna dolara od bijelog je zlata optočena dijamantima i safirima. Ona nosi snažnu poruku i jedna je od najljepših i najvrijednijih na svijetu. ”Odajući počast vrijednostima Organizacije Miss Universe i platformi koju daje ženama da koriste svoj glas kao pokretač pozitivnih promjena u društvu, Mouawad force for good crown jedinstven je komad nakita koji sadrži postav safira i dijamanata, čiji dizajn simbolizira akciju postizanja temeljnih promjena.

Glavni motiv krune su valovi koji predstavljaju potrebu da se svaki poziv na promjenu i ponavlja. Konačni cilj promjene za dobro predstavljen je kraljevsko plavim safirom od 45,14 karata, koji se nalazi na vrhu krune. Činjenicom da se značajna promjena nikad ne događa u trenutku, već tek nakon dugotrajnog napora, baza krune postavljena je dijamantima koji simboliziraju status quo.

Kraljevsko plava boja safira na vrhu simbolizira dobrotu i nadu u svjetliju budućnost”, objašnjava Ivana Delač direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske. Samo jedna od preko nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i ovu prekrasnu krunu. No prvo mora pobijediti na nacionalnom izboru.

Na predstojećem izboru Miss Universe Hrvatske 2024.natječe se 15 lijepih i pametnih djevojaka. Jedna od njih govori čak 4 svjetska jezika, druga je vrsna nutricionistica, treća defektologinja, a jedna studira molekularnu biologiju. ”Sve ove djevojke imaju za cilj pobjedu i borbu za svjetski krunu, a svaka od njih kontinuirano radi na projektima koje imaju društveni značaj i utječu na mladež što i jest misija same platforme Miss Universe”, govori Ivana Delač.

U nastavku vam donosimo biografije i službene fotografije ovogodišnjih finalistica u kupaćim kostimima Pletix, fotografirane na jednom od sedam bazena u sklopu Royal Hotels & Resort u Dubrovniku, gdje su djevojke provele četiri dana na pripremama za Miss Universe Hrvatske 2024. koji će se 6. svibnja 2024. održati u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Šminku potpisuje Maja Zatezalo, a frizure Studio Marcela.

Foto / Emanuel Mancy

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top