Ponedjeljak , 2 listopad 2023
Savjet:
Shakira gradi školu za djecu u suradnji sa partnerima ulagačima

Shakira gradi školu za djecu u suradnji sa partnerima ulagačima

Poznata kolumbijska pjevačica Shakira započela je izgradnju još jedne potpuno nove škole u petak, 9. kolovoza. Uzbuđenje je bilo očito u njenim riječima dok je najavljivala ovaj važan korak: “Danas počinje izgradnja nove škole Fundación Pies Descalzos u El Bosqueu u Barranquilli”, izjavila je godišnja superzvijezda. Ova inicijativa pružit će obrazovnu podršku nevjerojatnom broju djece i članova zajednice – čak 1.000 studenata i 60.000 članova imat će koristi od ove izgradnje.

Nova škola prostirat će se na 6000 četvornih metara, a bit će opremljena sa 28 učionica, knjižnicom i kafeterijom. Ova impresivna infrastruktura stvorit će povoljne uvjete za kvalitetno obrazovanje i omogućiti mladim ljudima da razviju svoje talente i vještine.

Važno je napomenuti da Shakira nije sama u ovom nesebičnom pothvatu. Zahvaljujući njenim vrijednim partnerima, ovaj san postaje stvarnost. Njihova podrška i doprinos omogućuju izgradnju ove škole, čime će se stvoriti prilika za mnoge mlade ljude da ostvare svoje snove i steknu obrazovanje koje će im promijeniti živote.

Fundación Pies Descalzos već je prepoznata po svojim plemenitim ciljevima i humanitarnim djelima, a izgradnja ove nove škole samo je još jedan korak prema ostvarenju njihove vizije – stvaranje bolje budućnosti za djecu u potrebi.

Shakira je dugogodišnja pobornica obrazovanja i uvijek je naglašavala važnost ulaganja u budućnost mladih generacija. Njen entuzijazam i predanost ovoj inicijativi inspiriraju mnoge da se uključe i podrže razvoj obrazovanja u njihovim zajednicama.

Dok se radovi na izgradnji nove škole nastavljaju, postaje jasno koliko ova inicijativa ima dalekosežne pozitivne učinke na cijelu zajednicu. Škola će ne samo pružiti obrazovanje mladima, već će i podržati razvoj cijele lokalne zajednice, otvarajući nove mogućnosti za rast i napredak.

Kroz ovu hvalevrijednu suradnju, Shakira i njeni partneri šalju važnu poruku o važnosti zajedničkog rada i ulaganja u obrazovanje kao temelj za bolju budućnost. Njihov primjer inspirira nas da i mi učinimo svoj dio kako bismo podržali obrazovanje i doprinijeli pozitivnim promjenama u društvu.

Kao što je rekla Shakira, “Hvala svim našim partnerima što su ovaj san učinili mogućim!” Neka izgradnja nove škole Fundación Pies Descalzos bude podsjetnik na važnost humanosti i zajedničkog zalaganja za bolje sutra.

Foto / Shakira Instagram

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top